2777
2789
عنوان

گل مهرم کاربری قبلیم از دست رفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 78 پست
منم از پریروز این مشکلو پیدا کروم یه کاربری ۱۲ ساله داشتم هر چی میزنم میگه رمز اشتباهه درحالی که درس ...

سلام

با کد ورود سریع وارد بشین.

⬅️ niniyar ⬅️ رو تگ کنین تا کاربری تون رو چک کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامبا کد ورود سریع وارد بشین. ⬅️ niniyar ⬅️ رو تگ کنین تا کاربری تون رو چک کنن.

ساراجان با اونم امتحان کردم نشد 

اون سالها با ایمیل میشد ثبت نام کرد بعدم شماره هم دادم ولی با هیچکدوم نمیتونم وارد بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساراجان با اونم امتحان کردم نشد اون سالها با ایمیل میشد ثبت نام کرد بعدم شماره هم دادم ولی با هیچکدو ...

الان niniyar رو تگ کنین بعد براتون چک می کنن میگن باید چی بنویسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar سلام نی نی یار جان کاربری من کاربریم برای سال ۹۵بود ولی الان نمیتونم واردش بشم میشه کمکم ک ...

سلام با چی ثبت نام کرده بودید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ساراجان با اونم امتحان کردم نشد اون سالها با ایمیل میشد ثبت نام کرد بعدم شماره هم دادم ولی با هیچکدو ...

منم با ایمیل ثبت کردم

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

الان niniyar رو تگ کنین بعد براتون چک می کنن میگن باید چی بنویسین.

ممنونم خدا کنه درست بشه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

سلام با چی ثبت نام کرده بودید

من با ایمیلم ثبت کرده بودم اخه رمز و نام کاربریم سیوه من چند ساله با همین میام الان دو روزه همش میزنه  اشتباهه

منم از پریروز این مشکلو پیدا کروم یه کاربری ۱۲ ساله داشتم هر چی میزنم میگه رمز اشتباهه درحالی که درس ...

وای چکار کنیم منم  ۱۳ ساله خیلی اعصابم خورده

من شما رو میشناسم ان شالله کاربریامون برگرده خیلی خاطره ها داشتیم

وای من واقعا ناراحتم

دقیقا منم رمز و کاربریمو سیو کرده بودم با اون میومدم الان میزنم وارد نمیشه

من هزاران بار دو روزه میزم فایده نداره