2777
2789
عنوان

گل مهرم کاربری قبلیم از دست رفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 78 پست
منکه رمز عبورمو ی چیز الکی زدم الان اگ دسم بخورع رو خروج دیگ نمیتونم بیام 😂

اخه برا من هست همونم میزنم ولی باز میزنه اشتباهه هزار بار تلاش کردم 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدم میزنه به ایمیل میاد چون ماها قدیم با ایمیل اومدیم ولی اونجام چیزی نییست

ای بابا

به پشتیبانی بگو

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کجا من رو تگ کردین باز نمیشه تگ هاتون.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

رفرش کن جیمیلو

چه جوری من خیلی بلد نیستم قدیما بلد بودم الان کلا یادم رفته

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

فراموشی برن کاری نداره

اخه من با ایمیل اومدم فراموشی میزنم میگه به ایمیلتون لینک فرستاریم ولی اونجام هیچی نیست

تگ کزدم تو همین تاپیک خودم

من نمی بینم.

🟣 اون پست در لحظات اولی برای خودتون نشون داده میشه اما برای بقیه نه ❗️❗️ ⬅️ هر وقت که توی قسمت پست های من اومد برای بقیه هم نشون داده میشه.

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedPosts

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.