2777
2789

فرنی بهش دادم اینطوری شد به نظرتون بهش امروزم غذای کمکیشو بدم یا نه بزارم خوب بشه باز ادامه بدم نه گریه می‌کنه نه چیزی فقط دستشویی نمی‌کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگه مشکلی نداره ولش کن فعلا ولی اگه مطمئنی یبس شده کره بهش بده

تو فرنیش روغن حیوانی ریختم فکر می‌کنم کره هم کارای روغن حیوانی رو داره بازم هنوز یبوست نمی‌دونم واقعاً چیکار کنم دیگه

اهان اره خب فرقی نداره.اما روغن حیوانی فکرکنم واسه معدش سنگین باشه یا نه؟

نمی‌دونم منم مامانم می‌گفت من میریختم منم گفتم شاید بهتر باشه از کره الان به نظرت چیکار کنم فدات موندم به خدا برم براش شیاف گلیسیرین بگیرم

نمی‌دونم منم مامانم می‌گفت من میریختم منم گفتم شاید بهتر باشه از کره الان به نظرت چیکار کنم فدات مون ...

اذیت نداره دلپیچه نداره شیاف نزن  دیدی زور میزنه برن شیاف و .

ایندفعه کره بزن ببین .

مامانم بچه ها یبوست گرفتنی اندازه ۱ قاشق چای خوری کره خالی میده  شکمشون کارمیکنه