2777
2789

یه دختر دو سال و هشت ماه دارم و یه پسر پنج ماهه .....دخترم  دست بزن داره همه رو میزنه .....خودمو  بابا شو داداش پنج ماهه رو میزنه هر چی دمه دستش بیاد پرت میکنه به سر داداشش  به سمت هر کی  باشه...بچه های اقوام مامان بزرگ خاله دایی  هم رو  میزنه ..حتی تلوزیون ک بچه نشون میده ...میزنه تو صفحه تلوزیون میگه نی نی رو زدم ....... دیگه خیلی رو اعصاب خودم و باباش هست .وقتی داداش پنج ماهشو میزنه خودم و باباش کتکش میزنیم بد جور   . چند ثانیه بعد از دوباره تکرار میکنه ....هر چی با زبون خوش هم بهش میگیم فایده نداره ....خیلی رو اعصابم اثر گذاشته تو رو خدا بگید چکار کنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زدیش فکر میکنه چیز خوبیه همه رو میزنه اشتباه از شما بوده بعدشم نسبت به برادرش حساسش کردی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

اولا که توی این مقطع سنی این کار بچه ها عادیه ولی واکنشی که شما نشون میدین خیلی خیلی اشتباهه

نباید جوری رفتار کنین که احساس کمبود محبت کنه و فکر کنه داداششو دوست دارین زمانی که بچه دوم میاد بازم بچه اول باید مرکز توجه باشه تا بخاطر حسادت و کمبود محبت پرخاشگر نشه

خب خودت جواب خودتو دادی دیگه وقتی تو میزنیش انتظار داری اون کسی رو نزنه؟ خودت یادش میدی با زدنت فقط بدترش میکنی پر خاشگر میشه لطفا نکن اینکارو با روح و روان دخترت بازی نکن

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

به جای. کتک زدن. برین پیش مشاور.     حتما.  حساسش کردین. رو. بچه. و احساس حسودی میکنه.    بچه. دو ساله. چی مفهمه کتک. میزنین  سرگرمش کن.  براش بیشتر وقت بزار وقتی عصبی میشه. بگو بیا نقاشی کنیم. بازی کنیم. بغلش کن  توجه بیشتر. بشه  فک کنم خشمش کم شه

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

اگه یک کتاب روانشناسی کودک مطالعه کرده باشید میبینی ک این رفتار یعنی "زدن" تو سن بچه شما گاها از دوست داشتن و جلب توجه میاد. نه بی ادبی! یکم بیشتر براش وقت بزارین لطفا

🍃