2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا طرفم نمیاد😔

1246 بازدید | 77 پست

ما اصلا با هم رابطه نداریم شاید ماهی یبار خیر سرم چن ماهه فقط عروسی کردم

منم گرمم خیلی اذیتم ابراز احساسات میکنه ولی 

همشم میگه اون موقع مامانت اینطوری گفت بابات اونطوری گفت کینه گرفته منم میگم تو دلم انشالله درد و بلاشون تو سرت بخوره مردک میخواستی آدم باشی

سر هر چی شدید عصبانی میشه یبارم یه سیلی زد بهم بارها گفته میبرم طلاقت میدم شبا هم دیر میاد از سرکار پول درست حسابیم که نداره 

این آدم اصلا نه دوسم داره نه بهم نیاز داره

میخوام طلاق بگیرم ولی میترسم چن بار رفتم قهر خانوادم خیلی ناراحت شدن اون روز میگفت من اصلا نمیخواستم بیام دنبالت آشتی مجبورم کردن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم سعی کن تنوع بدی موهات اتو کن ارایش و باشگاه برو و حسابی دلبری کن مهربونی کن تحویلش بگیر تا گرم شد باز سرد شد و هعی اینو تمرار کن حبفه تازه عروسی فعلا فقط بچه نیار

ببخشید تا بچه نداری جدا شو 

چون این مرد از مرد های تباه کننده عمر هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه کارش خیلی زیاده وقتشو ندارهاز اون آدماس که سرشم بره دروغ نمیگه حتی مصلحتی 🫤 حتی اگه نپرسمم آمار ...

چه خوب 

دوست نداره؟ 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن