2777
2789

شما حاضرین مثلا ماشین تون رو ۳۰تومن زیر قیمت بازار بدین ؟ماشینی که میخوایم بخریم از دستمون میره ولی همون ۳۰تومن که ازمون کم کردن باید قرض کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینتون چیه؟ اگه چینی هست که موقع فروش تو سرش میزنن

ال نوده. مشتری امروز اومده کلی از پول رو میخواد کم کنیم . نمیدونم بفروشیم یا صبرکنیم. ماشین مون واقعا خوبه و ازش راضی هستیم فقط میخوایم یه ماشین مدل بالاتر برداریم

به چند جای دیگه بسپرین شاید ی مشتری دیگه هم پیدا بشه

ممکنه پیدا بشه ولی ماشینی که قراره بخریم از دست میره. قرار بوده یک هفته برامون نگهداره. بعید میدونم یک هفته ای فروش بره ماشین ما. ازون طرفم اگه بفروشیم باید کلی پول قرض کنیم و طلا هم قیمتش پایین اومده تو قیمت پایین بفروشیم

ال نوده. مشتری امروز اومده کلی از پول رو میخواد کم کنیم . نمیدونم بفروشیم یا صبرکنیم. ماشین مون واقع ...

چی میخواید بگیرید؟ ماهم ام وی ام داریم میخوایم بفروشیم شاهین بگیریم من از ماشینمون راضی ام شوهرم میگه چینی دیگه بسه 

تازه ما زیرقیمت زدیم بازم ۳۰تومن تخفیف میخواد

چرا تعجب کردین بازار ماشین خرابه

چون که قیمتا یکم ریخته

مردم دنبال مال مفت هستن 😄😄😄

صبـور باشیم🌸🍃گـاهـی باید از میان بدترین روزهای زندگی عبورکنیم تا به بهترین‌هایش برسیم‌🌸🍃

یاد بگیرید نحوه فروش رو

وقتی میزنن تو سرش ببریدش بالاتر 

بگید مثلا فلان جاش رنگ نداره موتور سالمه کی الان تو این دوره میفروشه اگه شما نخری از دستت میره ا

اینجور چیزا رو بگید نهایت هم تا ده تومن بیاید پایین 30 برای ماشینای خارجی هست که گرون قیمتن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

چی میخواید بگیرید؟ ماهم ام وی ام داریم میخوایم بفروشیم شاهین بگیریم من از ماشینمون راضی ام شوهرم میگ ...

همین شاهین یا آریو یا دنا معمولی. ولی برای شاهین خیلی پول کم داریم