2777
2789

خانما بنظرتون انتظارم  به جاست؟

پریشب گفتم‌ مریضم  و اینا‌ ولی تا الان یک پیام ساده نداده بگه مردی یا خوب شدی‌ 

پسره و رلم نیست‌ خواستم بدونم معنی این کارش چیه

چون حتی کسی که ازش انتظار نداشتم  دیشب بهم پیام داد کلی باهام حرف زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم اینجوریه

برای همه دل میسوزونه جزمن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

توام‌وقتی اون مریض شد بی اهمیت باش بجای خودخوری 

محبت دوطرفس اهمیت دادن دوطرفس 

والا ماها که متاهلیم تا محبتی و تلاشی از شوهر نبینیم تلاشی نمیکنیم 

شماها مفتو مجانی برای پسر بدرد نخور همسری میکنید قبل اینکه اون شوهری کنه

توام‌وقتی اون مریض شد بی اهمیت باش بجای خودخوری محبت دوطرفس اهمیت دادن دوطرفس والا ماها که متاهلیم ت ...

کآری نکردم براش ولی طبق رفتار های قبلش ازش انتظار داشتم همیشه باهام خوب بود

من شوهرم اینجوریهبرای همه دل میسوزونه جزمن

همه جای دنیا محبت و اهمیت دادن و رابطه دوطرفس 

خودت انقدر لوسش کردی رابطتتون یطرفه شده بنفع شوهرت همش بخاطراعتماد بنفس پایین خانماس و سادگی در مقابل مرد

همه جای دنیا محبت و اهمیت دادن و رابطه دوطرفس خودت انقدر لوسش کردی رابطتتون یطرفه شده بنفع شوهرت همش ...

دیگه ولش کردم 

خوب ک نشد بدترم شد

ذاتش همینه

خستم خسته

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چیکار کنم

توم ایگنورش کن اگ بهت حسی داشته باشه ک ترغیب میشه بیاد سمتت اگ ن هم ک هیچی

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
فکرشم برام سختهآخه چرا یهو اینطور شد؟دلم نمیخواد اینجور بشه خیلی بده

دورش شلوغ شده حتما🥲

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
نمیخوام این واقعیت و قبول کنم نمیدونی چه حالی دارم(((بنظرت پیام بدم بگم نه خوب نشدم مرسی که پرسیدی

ن ن ن اصلا این کار نکن 

من خودم همین دیروز از ی همچین رابطه سمی اومدم بیرون 

هی یارو تو رفت و آمد بود دیگ من پاچیدم