2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

186 بازدید | 15 پست

سلام من ۱ساله عقدم هروقت میرم خونه مادرشوهرم دستپاچلفتی میشم یجوری رفتار میکنم انگار هیچی بلد نیستم با اینکه خونه خودمون همه بلدم ولی میرم اونجا اینجوری میشیم دست و پامو گم میکنم خنگ میشیم نمیدونم چکار کنم بخاطر این کسی تحویلم نمیگیره کسی آدم حسابم نمیکنه یکاری که بهم میدن خراب میکنم یا هم اونجوری که اونا میخوام نمیشه کارم شده گریه چرا اونجا اینجوریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خاطر استرس هست اصلا استرس نداشته باش چند سالته؟

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

استرس نگیر

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

عزیزم وقتی بلد نباشی دیگه بهت نمیدن ول کن حوصله داری،میری خونه خودت میفهمن چقدرم خوبی ،گریه برای چی ...

خوب گریم بخاطر اینه بخاطر دستپاچلفتیم کسی بهم اهمیت نمیده بعدم مادرشوهرم شوهرم میشینه پیش کسی عروسی بزرگشون با اسم صدا میزنه به من میگه این 

۲۴سالمه کلا همه جا استرس میگیرم نمیدونم چکار کنم دست و پامو گم میکنم خراب میکنم همه چی

عزیزم خجالتی هستی؟ و کم رو؟ مشکلی نداره عزیزم ارامش خودت رو حفظ کن با خونسردی همه کارا رو انجام بده

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

عزیزم خجالتی هستی؟ و کم رو؟ مشکلی نداره عزیزم ارامش خودت رو حفظ کن با خونسردی همه کارا رو انجام بده

هم خجالتی ام هم کم رو میدونم فردا سر خونه زندگی خودمم همینجوری گند میزنم وقتی مهمون میاد کسی آدمم حسابم نمیکنه همش سرم پایینه 

هم خجالتی ام هم کم رو میدونم فردا سر خونه زندگی خودمم همینجوری گند میزنم وقتی مهمون میاد کسی آدمم حس ...

اخی عزیزم درکت میکنم روابط اجتماعیت چطوره؟؟؟ کلا با قوم شوهر چطور هستی؟؟؟ میری پیششون حرف بزنی؟ 

وقتی میری خونه مادرشوهر چند روز اونجایی؟

خوب گریم بخاطر اینه بخاطر دستپاچلفتیم کسی بهم اهمیت نمیده بعدم مادرشوهرم شوهرم میشینه پیش کسی عروسی ...

الهی بگردم ،چ نفهمه ،عزیزم یاد میگیری اینجور آدمها رو حذف کنی ،چیزی نیست ،و روی تمرکز خودت کار کن .بخدا خونواده شوهر چیز خاصی نیستن ،ی روز میخندی به این احساس خودت.شوهرت تو دلگرم کردنت موثره،ازش کمک بخواه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اخی عزیزم درکت میکنم روابط اجتماعیت چطوره؟؟؟ کلا با قوم شوهر چطور هستی؟؟؟ میری پیششون حرف بزنی؟ وقتی ...

زیاد روابط اجتماعی ندارم همش خونه ام قوم شوهر زیاد نمیبینم که بخوام باهاشون حرف بزنم اصن حرف زدن بلد نیستم. خونه مادرشوهرم هم شب فقط ۲ساعت میرم بعد برمیگردم در روز هم شوهرم بیکار نیست منو ببره خونشون. بعد ۱سال هنوز میرم خونه مادرشوهر یه گوشه کز میکنم انگار غریبم میخوام باهاشون مچ شم ولی سختمه یکم حرف میزنم ولی نه زیاد

الهی بگردم ،چ نفهمه ،عزیزم یاد میگیری اینجور آدمها رو حذف کنی ،چیزی نیست ،و روی تمرکز خودت کار کن .ب ...

من خیلی حساسم کوچک ترین بی توجه و اینا نابودم میکنه چجوری از شوهرم کمک بخوام میشه بگین

من خیلی حساسم کوچک ترین بی توجه و اینا نابودم میکنه چجوری از شوهرم کمک بخوام میشه بگین

باهاش صادقانه حرف بزن ،بگو من اینجوری میشم بهم اعتماد بنفس بده ،تو بعضی کارها بعد کمک کنه ،حس کنی پشتته حواسش بهت هست ،خود ب خود آرومتر میشی

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

زیاد روابط اجتماعی ندارم همش خونه ام قوم شوهر زیاد نمیبینم که بخوام باهاشون حرف بزنم اصن حرف زدن بلد ...

اخی الهی میدونم عزیزم درکت میکنم 

ولی دیگه خجالت رو بزار کنار مادرشوهر مهربونه؟؟ 

دیگه خونه اونام مثل خونه خودتونه راحت باش صحبت کن باهاشون نظر بده اروم و یواشم صحبت نکن بلند صحبت کن با احترام باهاشون صحبت کن و با ارامش و خونسردی همه کارایی که میخای انجام بدی انجام بده اصن استرس نداشته باش