2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید

272 بازدید | 15 پست

آروم شم 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

سلام عزیزم حالت چطوره مشهد تونستی بری؟

سلام نه وقت نشد برم 

حالم خوبه ولی مقداری اذیتم شبا خوابم نمیبره و تیک دارم

مثلا اون لبخندا و اون حالت چهره یه لحظاتی برمیگرده

خدا کنه دیگه برنگرده ،ان شاءالله تابستون میرم مشهد

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام نه وقت نشد برم حالم خوبه ولی مقداری اذیتم شبا خوابم نمیبره و تیک دارممثلا اون لبخندا و اون حالت ...

عزیزم قبل خواب دمنوش اسطوخودوس بخور به جاروی مغز معروف

خواب آور و آرامش بخش  

سردیجات شبها نخور ، مغز بادام هم ۱۴ تا بجو قبل خواب 

فک کنم همدردیم . شبح میگیره شما رو ؟

عزیزم دیگه نمیخوام راجبش حرف بزنم 

تو تاپیکام بگردی هست داستان کامل زندگیم و اتفاقات

فک کنم همدردیم . شبح میگیره شما رو ؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15620256/داستان-زندگی-من-واقعی-اما-ترسناک?postId=378143414

عزیزم قبل خواب دمنوش اسطوخودوس بخور به جاروی مغز معروفخواب آور و آرامش بخش سردیجات شبها نخور ، مغز ...

بله ان شاءالله امتحان میکنم

عزیزم دیگه نمیخوام راجبش حرف بزنم تو تاپیکام بگردی هست داستان کامل زندگیم و اتفاقات

عزیز تاپیکات زیادن منم فرصت ندارم. ولی انشاالله حالت خوب بشه. منم همین شبا کابوس میبینم وحشتناک چیزهایی میبینم که بقیه نمیبینن مشکل از روح وروان و غلبه ی سردیه

عزیز تاپیکات زیادن منم فرصت ندارم. ولی انشاالله حالت خوب بشه. منم همین شبا کابوس میبینم وحشتناک چیزه ...

درمانش چیه

درمانش چیه

شبا سردی مخصوصا ماسا با برنج نخور. دیروقت شام نخور. طاق باز نخواب. به پهلو حتما بخواب. منم دیشر هرچی قسم میخورد که حیاط داره آتیش میگیره هیشکی حرفمو باور نکرد من میفهمتت  چون خودم کشیدم.

شبا سردی مخصوصا ماسا با برنج نخور. دیروقت شام نخور. طاق باز نخواب. به پهلو حتما بخواب. منم دیشر هرچی ...

نه من توهم و خواب نمیبینم مشکلم هم فقط شبا نیست 

اصلا ولش کن خواهر

ان شاءالله که خیر میشه

درمانش چیه

عزیزم من چندسال پیش یک داستانی تو نی نی سایت گذاشتن واقعی بود از اینستا گذاشته بودن خیلی شبیه داستان رندگی شما بود از آخر خوب شد

نکته ای که گفته بود این بود جن داغ و از آتش سراغ کسایی ميره که طبعشون سرد باشه و این مطلب تو ایتا هم خونده بودم 

اکثر خانومها طبعشون سرد 

بهتر برین دکتر خوب طب سنتی اگه تهرانی خیراندیش یا کورد افشاری برو 

دمتوش اسطوخودوس حتما بخور