2777
2789
عنوان

لیاقتشو نداشتم

152 بازدید | 12 پست

داشتم تاپیکام نگاه میکردم اون دوره ای دیدم که سگ اورده بودم تاپیک زده بودم که توله سگم میلرزه کاش باز کنارم داشتمش حس قشنگ اون دوره واقعا با هیچی عوض نمیکنم لیاقت داشتنشو نداشتم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم کوچولوی من🥺فقط امیدارم پیش صاحب جدیدش خیلی خوشحال تر باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا داشتم ولی بعد ۴سال دادمش رفت 

الان دوتا گرفتم سه چهار روزه قربونشون برم فرشته ان 

پسرم چون بیماری داره میان میشینن رو پاش سرشونو میذارن اروم رو پاش اصلا نمیدونم چجوری بگم از قشنگیاشون تو همین چهار روز شدن کل زندگی ما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خدای منداشتن سگ تو خونه لیاقت میخواد یعنییی

😄😄🤝

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

منم قبلا داشتم ولی بعد ۴سال دادمش رفت الان دوتا گرفتم سه چهار روزه قربونشون برم فرشته ان پسرم چون بی ...

کاش منم میتونستم ازین فرشته کوچولوها داشته باشم عزیزمممم قشنگ میفهمممم چی میگی منم چون به سگم حساسیت داشتم همش یه حالت مریض و سردرد بودم همش جلوم بامزه بازی در میاورد سرش میزاشت رو پام 

کاش منم میتونستم ازین فرشته کوچولوها داشته باشم عزیزمممم قشنگ میفهمممم چی میگی منم چون به سگم حساسیت ...

ای جونم ناراحت نباش لطفا دکتر برو مشورت بگیر الان امپولای حساسیت اومدن بزن شاید بتونی بازم بگیری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ای جونم ناراحت نباش لطفا دکتر برو مشورت بگیر الان امپولای حساسیت اومدن بزن شاید بتونی بازم بگیری

حتما همین کار میکنم فقط کاش فندوق کوچولومو به کسی نمیدادم و واکسن میزدم🥲

بعد چیکارشون کردی نخوردی که😂

دادم خونه همسایه

حالا مرغ و خروس خوردنیه

اما سگ.....

دوس ندارم اگه بخوام بگم سگ نجسه و... طرفم موضع بگیره....

آخه اصلا من جهت جبهه گرفتن نمیگم ک طرفم بخواد جبهه بگیره

عقلی و منطقی میگم

نمیدونم ازدواج کردین یا نه

بچه دارین یا نه

امیدوارم در هر موقعیتی هستین، خدای عزیز، نگهدارتون باشه و عمر با عزتی بهتون بده

حتما همین کار میکنم فقط کاش فندوق کوچولومو به کسی نمیدادم و واکسن میزدم🥲

ناراحت نباش دیگه گلم قسمت بوده الان برو واکسن بزن اول خودت با یه هاپوی جیگر