2777
2789
عنوان

چند دست بهتون لحاف تشک دادن

99 بازدید | 10 پست

من ۶ ۷ دست مامانم داده همشون سنگین و بزرگن ۴تا هم پتوی گلبافت 

۳ دست هم مادرشوهرم ،  خیلی برام زیادن اخه بزرگ و سنگینن جا هم ندارم ، خیلیم بدم میاد از لحاف تشک 

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

بابا مامان منم ده تا گلبافت ی نفر داده دوتا دونفر میخوام چیکار اخه من اینارو

باز پتو خوبه باور کن لحاف های من هرکدوم بیشتر از ۱۰ کیلو وزنشه . فک کنم مهمونام انداختنی زیرش خفه میشن 

انگار سنگه🤬😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه کع من کلا چهار تا برام تشک دادن . با ۶ تا پتو زمستونه و ۳تا پتو ژله ای بهاره .

منکه مصرف زیاد دارم انقدر برام کم هست . چون ما تو خونه تو حال اصلا رو زمین دراز نمیکشیم حتا برای فیلم دیدن حتما باید یه تشکی زیرمون باشه 

بیرون هم  زیاد شده بریم یه شب بمونیم تو چادر که باز نیاز میشه . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خیلی خوبه کع من کلا چهار تا برام تشک دادن . با ۶ تا پتو زمستونه و ۳تا پتو ژله ای بهاره .منکه مصرف زی ...

لاحاف ندادن بهم فقط یدونه سرویس لحاف روتختی گرفتن برای تخت خواب .

لاحاف خیلیی دوست دارمم

باز پتو خوبه باور کن لحاف های من هرکدوم بیشتر از ۱۰ کیلو وزنشه . فک کنم مهمونام انداختنی زیرش خفه می ...

تو خونت تو کمدت جا شدن؟؟ خیلی جا گیرع وقتی که استفاده نداری اینطوری فقط رو مختن

خیلی خوبه کع من کلا چهار تا برام تشک دادن . با ۶ تا پتو زمستونه و ۳تا پتو ژله ای بهاره .منکه مصرف زی ...

حالا من رو فرش میخوابم بعضی وقتا 

رو فرش راحت تر از تشکم🫠

تو خونت تو کمدت جا شدن؟؟ خیلی جا گیرع وقتی که استفاده نداری اینطوری فقط رو مختن

مستاجریم خونه ای که الان توشیم کمدش بزرگه و زیاده 

ولی خیلی رومخمه اره استفاده ندارم زیاد 

شوهرم هم دوست نداره 

مستاجریم خونه ای که الان توشیم کمدش بزرگه و زیاده ولی خیلی رومخمه اره استفاده ندارم زیاد شوهرم هم دو ...

وای وقتی  مستاجری نباید انقدر برات میگرفتن . 

اگه همشو استفاده نداری و سختت هست چند تاشو بده مادرت تو خونه خودش نگهداره برات تا هم جات باز تر بشه . بعدم هروقت  اینا خراب شدن از اونا استفاده کن . سعی کن زیاد از لوازمت استفاده کنی .

راستی اگه مغازه لحاف دوزی ببری ازت میخرن . حالا نمیدونم چند ولی میخرن .

یا اینکه میتونی بگی برات بازش کنن و بامواد توش چیز دیگه ای درست کنن برات مثلا تشک تخت درست کنن برات . که استفاده کنی بعضیا رو تشک فنری نمیتونن بخوابن رو اینا میخوابن .