2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خدا ی نظری کنه ب پدرم و داداشم از آوارگی دربیان حداقل بتونن پول ی خونه مستاجری جور کنن خیلی سخته حتی پول ی خونه مستاجری نداشته باشی و تا ۱۰ روز دیگه باید تخلیه کنن😢

اول ظهور مولا صاحب الزمان بعد آرزوی تمام کسایی که بهم گفتن دعا کن برآورده بشه چه در حال و چه آینده بعدشم اینکه کسی که دوسش دارم بهش برسم و مشکلی برای عقدمون نباشه و من از بی قراری در بیام و توی آغوشش آروم بگیرم و همه شما دوستان و خودم عاقبت به خیر شیم 

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

عزیزم امیدوارم خدا الان صداتو بشنوه دعاتو مستجاب کنه آمین🤲

دعا کنید شاید نفس های شما حق باشه ا این آوارگی در بیان دیه واقعا نمیکشن درد داره وقتی پدرت بخاطر شرمندگی گریع کنه و نتونی کاری براش انجام بدی😢