2789

بعضی وقتا دوسش دارم  خوبیم خوش میگذره 

ولی تا یه حرکتی می بینم ازش میخوام سر به تنش نباشه میزنمش فحش میدم محلش نمیدم نفرین می کنم مثل روانیا خود خوری می کنم 

کلا موقعی که همه چی خوبه متوسط خوبم ارومم ابراز علاقه نمی کنم خوشم نمیاد یه حالت بهم بر میخوره چرا من حس می کنم پرو میشه 

ولی خدانکنه جرو بحث کنیم یا یکاری گفتم نه میاره 

خودمو به درو دیوار میکوبم صد درجه بدتر میشم 

مثلا ظهر بهش گفتم میخوام برم خونه‌ی مامانم گفت ده دقیقه کارم تموم میشه میرسونمت  داشت ماشین پدرشوهرم درست میکرد پیش اونا هیچی نگفتم اومد خونه جیغ زدم گریه کردم خود خوری گفتم چرا نزاشتی خودم برم گفت بخدا فک کردم میگی منو خودت برسون کلا منظورم اینه تو عصبانیت کنترل خشمم ندارم نه تنها با شوهرمم با همه 

عصبیم کنن خون جلو چشامو میگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این کاراتونکن ازت دلسردمیشه خدایی نکرده میره سراغ یکی دیگه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

منم منم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بنظرم سرد میشه ازت

عاقبت نداره این

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همسرم باحرفاش تنمومبلرزونه دلمومیشکنه به خانوادمم چیزی میگه خسته شدم شماهابادلای پاکتون دعاکنین بهتربشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!