2777
2789

میدونم الان میگین خرافات اینا اما تجربه کردم واقعا!!!

(اصلا من خرافاتی😅)

حالا کیا اعتقاد دارن تک صبر خوبه یا جفت؟

مثلا دارم حرف یه حاجت وخواسته ارزویی رو میزنم یهو تک یا جفت بیاد کدوم خوبه؟ ک یعنی براورده میشه 

تجربه کردید؟

🧿🧿🌍🌎🦋🧿🧿🧿میشه برام یه صلوات بفرستید 🌱🌸🌱 السلام  علیک یا ام العباس 💚💫🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که من میدونم تکی یعنی صبر کن جفتی عالیه یعنی کارت راه میفته

تک یعنی نمیشه اره؟

در حدیث آمده كه عطسه موجب راحتى و سلامتی بدن است، و تا سه روز و به روایتى تا هفت روز، امان از مرگ است. آن چه بین عوام مشهور است كه هنگام عطسه تك باید صبر كرد، صحت ندارد و در احادیث اثرى از این حرف نیست.

در روایت آمده است: وقتى انسان عطسه مى كند( جهت شكرانه تأمین شدن سلامتی اش )بگوید: الحمد للّه اللّهم صل على محمّد و ال محمد.  و هنگامی كه كسى در حضورش عطسه كند، به عطسه كننده بگوید: یرحمك اللّه ، و او نیز در پاسخش بگوید: یغفر الله لكم . رسول اكرم صلوات الله علیه فرمود: عطسه مریض دلیل بر عافیت و راحتى بدن اوست. عطسه تا وقتى كه از سه تا بیشتر نباشد براى بدن نافع است و اگر از سه تا بیشتر شد، نشانه بیماری است. حضرت امام صادق علیه الاسلام فرمود: كسى كه عطسه كند از پنج چیز در امان خواهد بود: جذام، سردرد،ریزش اشك ازچشم،گرفتگى بینى و رویش مو در چشم.

در حدیث آمده كه عطسه موجب راحتى و سلامتی بدن است، و تا سه روز و به روایتى تا هفت روز، امان از مرگ اس ...

😘😘😘😘