2777
2789

خب سوالمو کامل میپرسم(بر اساس داستان واقعی زندگی دوستمه)

فکر کنید یه دختری تو سن هفت سالگی گفته از پسر فامیل خوشش میاد

بعد این خبر از طرف مادر دختره به خانواده ی پسره میرسه

یعنی میره میگه که دخترم گفته بزرگ شد میخواد با پسر شما ازدواج کنه

بعد ها که دختره نوزده سالش شد  و پسره هم بیست و سه چهار سال داره ، پسره میخواد که با هم دوست بشن

در حالی که دختره اصلا هیچ حرفی راجب اردواج با پسره از همون هفت سالگی به بعد نزده

خب سوالم اینه

وقتی اینا با هم برن تو رابطه ، یعنی اول دختره بوده که پیشنهاد داده؟یعنی اگه یکی ازشون بپرسه اول کی پیشنهاد داده باید بگن دختره یا پسره؟؟؟؟؟

با توجه به اینکه اون حرف دختره تو هفت سالگی دلیل اصلی پیشنهاد پسره در آینده شده و اگه دختره این حرفو نمیزد پسره هم بهش پیشنهاد نمیداد

(نظرت برام با ارزشه،لطفا دیدگاهت رو بگو❤️)

والا ترکی از دختر هفت ساله ندارم که پیشنهاد ازدواج بده 

مسلما پسره اول پیشنهاد داده اون هفت سالگی قبول نیست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت شد واقعا 

من چون خانمم و خانما هر جا به نفع خودشون حرف میزنک بسته به شرایط و موقعیت نظر میدم

یعنی هر جا بخوام بانمک باشم  میگم خودم گفتم و افتخار میکنم

هر جا بخوام کلاس بذارم میگم اون 

متوجه نشدم،چی؟

گفتم اون که دختر گفته قبول نیست پسره پیشنهاد داده اول

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
گفتم اون که دختر گفته قبول نیست پسره پیشنهاد داده اول

بنظرت پسره هم همین فکر رو داره؟

یعنی بعد ها خودشاخ پندار نشه که به دختره بگه تو اول منو میخواستی

تو بچگی

سخت شد واقعا من چون خانمم و خانما هر جا به نفع خودشون حرف میزنک بسته به شرایط و موقعیت نظر میدمیعنی ...

منظورمو گرفتی گلم؟

پس متاسفانه کسی که پیشنهاد اولو داده دختره حساب میشه؟

پس معتقدی که پیشنهاد رو اول دختره داده؟اینکه حرفش از سر بچگی بوده چی؟

نه اعتقاد من این نیست ولی ممکنه اعتقاد پسره یا خانواده اش اینجوری باشه بعضی خونواده ها یه حرف غیرمنظقی رو با منطق نداشته خودشون برداشت میکنند

منظورمو گرفتی گلم؟پس متاسفانه کسی که پیشنهاد اولو داده دختره حساب میشه؟

اگه سختته همین الان این موصوع مطرح کنه 

یعنی بگه قرار نیست بچگی رو تو سرش بزنه 

اگه به پسره دل داده بگه الان دلیلی برای رد کردن خواسته اش وجود نداره ولی هر چی تو بچگی بوده مال همون زمان بوده وکسی قرار نیست به خاطر بچگی بزنه تو سرش

نه اعتقاد من این نیست ولی ممکنه اعتقاد پسره یا خانواده اش اینجوری باشه بعضی خونواده ها یه حرف غیرمنظ ...

پس به نفعشه که وارد اون رابطه نشه

بعد ها میگه تو منو میخواستی نه من تورو

و بنظرم این خیلی سخته

اگه سختته همین الان این موصوع مطرح کنه یعنی بگه قرار نیست بچگی رو تو سرش بزنه اگه به پسره دل داده بگ ...

میگه به روی خودم نمیارم اون خاطره ی بچگی رو

در واقع میگه از همون موقع خانواده ی پسره همش برچسب عروسم و اینا میچسبوندن بهش

و خب اینم فهمیده که به خانواده پسره اینو گفتن

ممکنه یه درصد امکان این که پسره اون جریان هفت سالگی رو ندونه وجود داشته باشه

خداکنه این طور باشه

دوستت هنوز پسر رو میخواد یا نه؟

موقعیت پسره فوق العادست

دندون میخونه 

و کلا هم میلیاردر بود

ولی میدونی که پسرا تو این رنج سنی چقدر پرنسسن 

اینم همینطوره

خیلی لوسه(و همین نگران کنندست)