2789

پیتزا ،سوسیس بندری ،ساندویچ مرغ ،سالاد سزار 

دسر ژله و کاسترد ،کیک یخچالی ،نون خامه ای یا کیک خامه ای که اونو از بیرون میگیرم با آجیل

میترسم مادرشوهرم باز بگه سوسیس از گوشت سگه بی فرهنگ 

یه بار سرزده اومدن خونمون واسه نهار منم سالاد الویه درست کرده بودم واسه خودمون  برگشت گقت میگن کالباس ها با گوشت سگه

ولی خانوما من کالباس و سوسیس خونگی میخرم یا خودم درست میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا همه رو میخوای درست کنی؟!!!! خب به جای اینها یه زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کن این آت و آشغالها ...

تازه درست کردم چند روز پیش خونمون بودن نهار مرغ درست کردم شب کوبیده هفته پیشم قورمه و قیمه مجبورم غذای سرد درست کنم تو باغ ابمون دینامش خراب شده فشار نداره اصلا حوصله اشپزی ندارم

والا اینا هم گرونتر درمیاد هم دردسر بیشتری داره آخرم میگن غذای فست فود داد بهمون یه زرشک‌پلو با سالاد کاهو بزار جلوشون خیال خودتو راحت کن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده