2777
2789
عنوان

خیانت

80 بازدید | 6 پست

سلام فردی که باهاش زندگی می‌کنید اگه خیانتکار باشه بارها خیانت دیده باشین ازش خودشم تو یه پست حساس باشه شغلش ،و از طرف دیگه در شرف ترفیع درجه باشه و از محل کارش زنگ بزنن به شما که همسرشین تحقیقش کنن آیا واقعیت هارو میگین بهشون یا مخفی میکنید خیانت هاشو؟ اینم بگم من در حال طلاقم طرف مقابلم یه آدم خیانت کار بود از محل کارش زنگ زدن میخواستن ترفیع درجه بدن بهش ولی من هرکاری که کرده بود رو دونه دونه گفتم بهشون اونا هم صرف نظر کردن الان آقا بهم میگه آبرومو بردی باعث شدی من ترفیع نگیرم فلان و حتی میگه احتمال داره کلا شغلمو از دست بدم

من  از ۱۰۰درصد کاراش شاید ۲۰درصد گفتم بهشون ولی میگم کاش نمیگفتم چرا خودمو مدیونش کردم درسته اون خیلیییی ظلم کرده بهم ۷سال جوونیمو به باد داد هر ظلمی از دستم اومد در حقم کرد که اگه بخوام بگم چندین کتاب میشه ولی بازم عذاب وجدان ولم نمیکنه شما جای من بودین چیکار میکردین؟خواهشا بدون قضاوت صحبت کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی حقش بوده از نظر من

خدا میدونه من از ریختن آبرو واهمه دارم ولی نتونستم نگم تا الان دندون رو جگر گذاشتم صبر کردم فقط خدا شاهده اون چه کارایی کرده در حقم اونم با یه چهره موجه 

خدا میدونه من از ریختن آبرو واهمه دارم ولی نتونستم نگم تا الان دندون رو جگر گذاشتم صبر کردم فقط خدا ...

شوهر منم چهره موجه درون خراب داره بچه نداشتم میرفتم به سرکارش میگفتم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

سلام 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیفی ویژه میده هزینش خیلی عالیه نسبت به بقیه مشاورها

برای بقیه هم هزینه اش خیلی خیلی خوبه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4