2777
2789
عنوان

دلم برای روزهای متاهلی تنگ شده

286 بازدید | 19 پست

با اینکه انقدر درگیری دارم سرم خیلی شلوغه یعنی روتین زندگی من این شکلیه که صبح میرم ماشینمو از خونه بابام برمیدارم بچه رو میبرم مدرسه میرم سرکار باز بچه رو میبرم خونه مامان بزرگش دوباره میرم سرکار بعد غذا و تکالیف و بی برقی و بازی و دکتر و پارک و شهربازی و بازار و خرید مایحتاج و درست کردن کاردستی و..... تا یه لقمه کتلتی چیزی میخورم کوفتم میشه من اولین هارو با اون تجربه کردم چرا فراموشم نمیشه با وجود تموم بدیهاش

پسرم همه دنیام 😘💋💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت بسکه بی فکری بشین عشق و حال با بچه ات و زندگی جدید بکن بده اقا بالا سر زندگیت خودتی بد ...

تموم حرفات درسته اگه بدونی چقدر اذیتم کردن تو بارداری ک بچم بیش فعال شد یه پسر تنه لش داشت ک سرکار نمی‌رفت با بیل بلندش میکردم اعتیاد و... ک من نمیدونستم ولی خب گاهی دلم برای خود واقعیش تنگ میشه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خاطرات همیشه با ادم هست ولی شما بهش بها نده الزایمر که نداری انشالاه مرد بهتری سر راهت قرار بگیره

۵ سال عمرم بیهوده رفت ۳ سال هم درگیر پاک کردن اون اشتباه ۸ سال طول کشید

پسرم همه دنیام 😘💋💕
تموم حرفات درسته اگه بدونی چقدر اذیتم کردن تو بارداری ک بچم بیش فعال شد یه پسر تنه لش داشت ک سرکار ن ...

مبدونم عزیزم درکت میکنم من الان تو موقعیت گذشته تو گیر کردم تو خوب شد خودت رو رها کردی ولی من نه کلی اذیتم کردن بچمو دزدیدن خواستم درخواست طلاق بدم تهدید ق ت ل خانواده ام کردن از اونجا که میدونم ارازول اوباشن همه کار میکنن نه راه پس دارم نه راه پیش سپردم دست زمان بچه ام استرسی و عصبی وحشتناک شده نمیدونم چکار کنم ارزون اینه با ی نفر بریزن رو هم خودش بیاد بگه جدا شیم یا حداقل برا آرامش بچه ام گم و گور شه خانواده اش هم نمک نشناس واقعی هستن تو رو خدا دلت تنگ نشه برگردی ب اون زندگی یا سوختن خودت و بچه ات توبه گرگ مرگه  خودت رو نجات دادی با وسوسه ها شیطان گول نخور من شوهرم ده سال با همییم کسی جرئت نمیکرد بهم بگه بالا چشمت ابرو ... اما ذات آدما درست شدنی نیست الان سه چهار ماه من شدم دشمن اونا شدن خیر خواه فقط دلم برا بچه ام میسوزه قربانی شدیم منو اون