2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ماه هشتم هستم . از هزینه های پزشکی که بخوام بگم ماهانه میانگین ۲میلیون ویتامین ها هستن ، ۴۵۰ هم که جدیدا ویزیت شده که ماهی یکبار باید یه خانم باردار ویزیت بشه .

هزینه سونوگرافی ها هم بین ۱ تا ۱میلیون و ۵۰۰ میشه . و در طول دوران بارداری ۵تا سونوگرافی حداقل نیازه .

اینا مخارجیه که اگه حاملگیه عادی داشته باشی . 

تغذیه هم تو این دوران هست . خودم هرروز دارم شیر و ماست و آجیل و میوه خشک اینا میخورم که درحالت عادی نمیخوردم خب 😄 و گوشت هم بیشتر مجبوریم بخریم .

بنده خدا اگر پروژسترون خارجي بخوره يا بزنه

خب هزينه هاش ميره بالا

،

ويزيت ٤٥٠ هست

ازمايش ازاد بره هربار بايد ٢/٣ تومني بده

سونو ازاد باز قيمتس بالاست

دكتر مطب خودش سونو كنه ويزيت + سونو ميشه

💕

هزینه هرکسی بستگی ب شرایط و دکتر و ملزومات مثل سونو و سل فری و امینو‌سنتز و ویتامین ها فرق داره برا من قشنگ‌ با سیسمونی ک بگم سیسمونی ۳۰ تا ۳۵ موارد پزشکی مثل ویزیت و سونو و اینها ویتامین و دارو و هزینه سزارین کلا ۱۲۰ تا ۱۳۰ شده

بنده خدا اگر پروژسترون خارجي بخوره يا بزنهخب هزينه هاش ميره بالا،ويزيت ٤٥٠ هستازمايش ازاد بره هربار ...

آزمایشارو یادم رفت بگم . آره هربار همینقدر میشه . تازه همه اینا اگه حاملگی عادی پیش بره . خدای نکرده وسطاش یه مشکل کوچیک پیش بیاد هزینه ها خیلی بالاتر میره .

بنده خدا اگر پروژسترون خارجي بخوره يا بزنهخب هزينه هاش ميره بالا،ويزيت ٤٥٠ هستازمايش ازاد بره هربار ...

آزمایشارو یادم رفت بگم . آره هربار همینقدر میشه . تازه همه اینا اگه حاملگی عادی پیش بره . خدای نکرده وسطاش یه مشکل کوچیک پیش بیاد هزینه ها خیلی بالاتر میره .

من ماه هشتم هستم . از هزینه های پزشکی که بخوام بگم ماهانه میانگین ۲میلیون ویتامین ها هستن ، ۴۵۰ هم ک ...

ممنونم اره اینام هست اما نود میلیون خیلی زیاده حاملگی عادی هم داشت،ݝربالگری وانومالی اینام داشت واینا