2777
2789
عنوان

علت لکه های گرد قهوه ای روی بدن چیه

307 بازدید | 14 پست

روی دستم ، روی گردنم یه لکه های قهوه ای گرد هست که اندازه یکیش به اندازه حدود یه سکه پول رسیده. کسی میدونه علتش چیه؟قبلا بود زیاد اهمیت نمیدادم ولی یکی بهم گفت احتمالا کبد چرب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم یه مدت خیلی داشت لکه های قهوه ای کوچیک و بزرگ بردم دکتر پوست گفت بهش میگن گل قهوه ای از استرس و اضطرابه دارو داد خوب شد ولی بازم تا استرس میگیره کهیر میزنه

قاضی خداست ...
بچه منم یه مدت خیلی داشت لکه های قهوه ای کوچیک و بزرگ بردم دکتر پوست گفت بهش میگن گل قهوه ای از استر ...

درسته خیلی تو استرس بودم و زمانی پدید اومد که همراه با استرس کنکورم بودم

باید برم دکتر پوست؟مامانم همش نگرانه میگه برو سونو کبد  چرب بده

چون طبق آزمایشام که ۱ سال پیش دادم یکم در معرض کبدچرب بودم بخاطر اضافه وزن

درسته خیلی تو استرس بودم و زمانی پدید اومد که همراه با استرس کنکورم بودمباید برم دکتر پوست؟مامانم هم ...

حالا واسه اطمینان ازمایشم برو ولی به احتمال زیاد همون گل قهوه ای هست و از استرسه .قرص هیدروکسی زین خوبه بچه من موقع استرس میخوره

قاضی خداست ...
بخاطر چی اینطوری میشه؟باید برم دکتر پوست؟مامانم همش نگرانه میگه برو سونو کبد چرب بده

من رفتم دکتر پوست کنترل می‌شه ولی کامل درمان نمی‌شه،

شامپو بدن و یه سری دارو می‌ده.

من از استخر یا گرما اینجوری شدم دقیق نمی‌دونم.

مشخص نیست دقیق چیه دکتر باید تشخیص بدهسرچ کن ( تینه آ ورسیکالر ) ببین مثل اون نیست؟

نه متفاوته باهاش

تو عکسها خیلی زیاد بود

برای من کلا ۱۰ تا دونس فک کنم به حالت گرد تو جاهای مختلف بدن