2777
2789
عنوان

ناپدریم مادرمو کتک زده

1001 بازدید | 35 پست

چرا من نباید یه زندگی عادی رو تجربه کنم؟

از وقتی یادمه پدرومادرم دعوا کردن و دادگاه و کتک.بعد که جدا شدن هرکدوم جدا ازدواج کردن و از زندگی پدرم خبر ندارم ولی یه ناپدری هزار پدر بی صفت گیرم اومد که خیلی مادرمو تحقیر کرد.البته اینم بگم مادرم یک زن احمق و نادان و بی سیاسته و کل زندگیمون چوب حماقتاشو دارم میخورم

الان دست خواهر و برادرم گرفتم یه خونه جدا گرفته سه تایی زندگی میکنیم

امشب مادر با صورت کبود اومد.مرتیکه کتکش زده...چند ماهه میخاد طلاق بگیره اون طلاق نمیده و قوانین اشغال زن ستیزانه اینجا همه چیز ضد زنه.قاضی عوضی گفته بود باید مردو تمکین کنی.بفرما قاضی بی شرف اینم تمکین که پاشده رفته اونجا و مرده کتکش زده

من بعد از ۱۳ ساعت کار،تازه خسته و کوفته اومدم خونه و وضعیت اینه...

چرا من زندگیم اینطوریه؟چرا انقدر بدبختم؟چرا خدا ریده دسط سرنوشتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا ازدواج های دومم از سر فشارهای خانواده و فشارهای روحی بدتر از بد ازآب درمیاد💔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برو پاسگاه شکایت کن و پزشک قانونی ببر دادگاه حکم طلاق میدن

تو قوانین احمقانه ج ا نوشته باید یک شاهد باشه!یا قسم!!!خب احمقاااا شاهد از سر قبر پدرتون بیاریم؟قسمم ک دیگه همه قسم دروغ میخورن.همه چییییز ضد زنه حالم ازینجا بهم میخوره

بره پزشک قانونی شکایت کنه

پرونده درست کنه

مهرش رو بذاره اجرا تا مرده حالش جا بیاد

مادر شما فقط نیاز به یه وکیل خوب داره پیش ببره کارش رو

بگو طلاهات رو بفروش خودت رو خلاص کن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بره پزشک قانونی شکایت کنهپرونده درست کنهمهرش رو بذاره اجرا تا مرده حالش جا بیادمادر شما فقط نیاز به ...

ببین احمق تر و گاو تر از مادر من زن تو این دنیا نیست.مهرش دو دنگ خونه اون مرتیکه بوده که در ازای صدمیلیون ده سال پیش،بخشیده....و گذاشته بانک.انقدر احمقه ک هیچی نداره از مرده بگیره