2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه میاین

164 بازدید | 22 پست

من مذهبی نیستم 

سعی میکنم که شکرگزاری خدارو درست بجا بیارم

هر روز شکرگزاریمو انجام میدم

ولی وقتی یه مشکلی دارم یا یه گره ای تو زندگیم هس از اینکه از خدا بخوام برام حلش کنه یا کمکم کنه حس عذاب وجدان میگیرم

روم نمیشه از خدا بخوام

یه حسی بهم میگه تو که شکرگزار خدا نیستی پس نباید این چیزارو از خدا بخوای

نمیدونم چطور به این حس غلبه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکرگزاری انجام میدی، چرا یه حسی بهت میگه شکرگزار نیستی؟

هرچند که کمه هرچی شکر کنیم، ولی گول شیطونو نخور، هم شکرگزار باش، هم نذر کن ، نذر باعث میشه به این حست غلبه کنی، چون ادمو میبره زیر دین

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...

خود درخواست از خدا یه جور بندگی و شکر گزاریه خدا دوس داره بهش رو بزنیم و پیشش ابراز نیاز کنیم 

گاهی یه کمبودایی تو زندگیمون قرار میده که به واسطه درخواست کردن خودمون رو بهش نزدیک تر کنیم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

از خدا نخوای پس از کی بخوای مگه اله جز او داری؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

با خدا تارف نکن ما ک جز اون پناهی نداریم چه خوب چه بد بنده ی خودشیم، دوسمون داره بنظرم کار شیطانه که ...

منم خیلی دوس دارم بیشتر شکرگزار باشم 

ولی ببخشید‌به این چیزا اعتقاد ندارم

بیشتر دوس دارم دلی باشه مثل کمک به مردم و ...

ولی نمیدونم چطوری

من بهت میگم در همه حال با خدا صحبت کن ، از ناراحتی هات بگو از خوشحالی هات بگو و خلاصه باهاش حرف بزن  در همه حال از خدا چیزی بخواه نه فقط موقع گرفتاری ، مثلا طلب آمرزش کن یا بخواه خدا کمکت کنه تو مهار خشم یا هرچی 

به مشکل خوردی که صد در صد از خدا کمک بخواه آنقدر دعا و نماز و ... برای حاجت گرفتن هست پس برا چی خدا اینا رو گذاشته ‍؟

اتفاقا خدا میگه واجبه که شما وقتی مثلا نماز یومیه می‌خونید بعد از من چیزی بخوابد پس  حدیث و دعا هایی در این مورد بخون که چقدر توصیه شده