2777
2789
عنوان

کیا به تازگی خونه ساختن؟

99 بازدید | 5 پست

دوستانم لطفا متراژ خونه و هزینه ای که کردین روبگین.اگه هزینه جوازساخت و گرفتن نقشه و شناژریزی  رو جداگانه بگین ممنون میشم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴۰ متر زیر بنا زیر پیلوت فک کنم هزینه ها  بستگی به شهری که ساکنی دارهما شمالیم 

شهرداری ۸ تومن نظام ۸ تومن مهندس نقشه از ۱ تومن هست تا ۲۰ تومن اگه یه نقشه خونه فقط بخوای یه چیز معمولی به خوب ۴ تومن هزینش 

نا یه مهندس گرفتیم صفر تا ۱۰۰ ساختمان یعنی نقشه طراحی های نما و حیاط اینا ۱۸ تومن

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

کلا واسه یه ساختمان معمولی رو به خوب متری ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ در نظر بگیرید الان ما یه سقف واسه خونه زدیم ۲۰ تومن شد یه خونه ۱۳۰ تا ۱۴۰ متری ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومن پول میخواد اونم یه خونه ی معمولی  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }