2777
2789
همون ایجاد سابقه میشه دیگه من نظام قدیمممیدونم منظورتون تاثیر مثبت برا ۴۰۴ هست احتمالا

نه عزیز دل کلا شما هیچ جوره نمیتونی امسال امتحان یازدهم بدی

خیلی واضح گفتم که نمیدونم چرا متوجه نمیشی

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

خوب من پیش دانشگاهی خوندم 

و کلا  از نهایی یازدهم و دوازدهم سابقه ای ایجاد نکردم ،و میخوام ۴۰۵ کنکور بدم

چیزی که فک میکنم درسته اینه که مثل دانش آموزای یازدهمی امسال یازدهم بدم (ترمیم نیست چون قبلا یازدهم ندادم)

و سال بعد دوازدهم(بازم ترمیم نیست ) و کنکور 

منطقی نیست آیا؟🙂

میگن که یازدهم کل دروس نهایی شدن قبل عید میگفتن فقد 6تا 

الان من نمی دونم چیکار کنم وقت کمه کلی استرس هم دارم دیگه می خوام جدی شروع به خوندن کنم

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

میگن که یازدهم کل دروس نهایی شدن قبل عید میگفتن فقد 6تا الان من نمی دونم چیکار کنم وقت کمه کلی استرس ...

یازدهمی هستین یا کنکوری؟

اره عید خبر اومد ۶ تا بعد شد همه ،من تازگیارو میگم

تکلیفشون با خودشون معلوم نیست

خوب من پیش دانشگاهی خوندم و کلا از نهایی یازدهم و دوازدهم سابقه ای ایجاد نکردم ،و میخوام ۴۰۵ کنکور ...

نه امسال اگه بخوای میتونی دوازدهو بدی ولی یازدهم نه 

اصلا ثبتنامی وجود نداره برا یازدهم 

جون من بیخیال شو 4بار توضیح دادم میگم نمیشه

یازدهمی هستین یا کنکوری؟اره عید خبر اومد ۶ تا بعد شد همه ،من تازگیارو میگمتکلیفشون با خودشون معلوم ن ...

نه یازدهمم هعی خواهر چه بگم دیگه گفتم از این به بعد به خبرا توجه نکنم و فقد درسمو بخونم بهتره ولله

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

باشه❤️😂

اعع نه همین الان خوندم مثل اینکه ثبتنام یازدهمم گذاشتن فردا برو سایتش باز میشه احتمالا 

هرچند احتمالش هست که دوباره یازدهمو حذف کنن سالای بعدم