2777
2789
عنوان

مادر بزرگ دهه هفتادی دیدی

428 بازدید | 36 پست

من متولد ۷۳هستم یه دختره از فامیلای دورمون بود همسن من بود یه دو سه ماهی از منم کوچکتر بود ساکن روستا بودند یادمه بچگیا که بعضی وقتا میرفتم روستا...با اون دختره بازی میکردم..چند سالی میشه ازش بی خبرم..تا اینکه مامانم امروز گفت همون دختره داره نوه دار میشه...مغزم پوکید آخه مگر میشه اون از من دو سه ماهی کوچک تر بود چطور مادربزرگ شد.. امشب تو شوکم..آخه ،۳۱سالگی برای مادربزرگ شدن خیلی کمه.....دخترش متولد ۸۹هس حامله هس...چقدر بعضی از خانواده ها بی فکرن... مخصوصا تو روستاها...هنوز خودشون بچن بعد حامله میشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خود خداااااااااا😐الهم عجل لولیک الفرج

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

تو اینستا شنیدم 😂😂 بلا به دور، آخه چرا نمیزارن بچه ها، بچگی کنن

میترسن از راه بدر شن🤮🤮🤮

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آخه چطور میتونن بچه های کم سن خودشونو شوهر بدن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

میترسن از راه بدر شن🤮🤮🤮

والا چی بگم، من سی سالگی ازدواج کردم، با اینکه کمی دیر شده بود، اما هنوزم طعم مجردی و نوجوانی کردن و بچگی کردن، زیرزبونم مونده، آخه یهو بچه بره زیر مسولیت به اون سنگینی تازه، در اوج بچگی، خودش مادر هم بشه