2777
2789
عنوان

آبله مرغان در بارداری

82 بازدید | 6 پست

کیا تو بارداری آبله گرفتن؟من دو روز دیگ میرم تو ۷ ماه خواهرم رفته پیش خواهرزادم اون آبله داشت البته اون روز ک رفت علائمی نداشت بعد از خونه اونا ک اومد خونه من گلودرد داشت دیگ من فک کردم سرماخوردگیه ابریزش و اینجور چیزا سه چهار روزه الان بهتر شده دونه نزده بیرون شانس من الان پسر دو سالم تب داره فقط هم تب علائم دیگه ای نداره تبش بالا پایین میشه خودم باردارم  بیشتر برا خودم میترسم روانی شدم از بس تو گوگل و اینترنت چیزی سرچ کردم خییلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم😭

شنیدم در ماه های بالا مشکلی پیش نمیاد عزیزم

نگران نباش، فردا برو دکتر

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دوماه پیش گرفتم توهفته۲۴ کلی استرس واضطراب بخاطراون ۵ کیلوکم کردم  رفتم پیش متخصص عفونی بیمارستان میلادآقای کعبه منور گفت که نترسم سن بچت بزرگه خطرش کمه منم روحرف اون اعتمادکردم پناه برخدا خردادم زایمانمه البته معلمم هروز خدا اتباع مریضن وطول این ۷ ماهه بیشتراز۱۰بارم سرماخوردگی وانفولانزاگرفتم  شدم منبع بیماری خدابه بچم رحم کنه

عزیزم من دوماه پیش گرفتم توهفته۲۴ کلی استرس واضطراب بخاطراون ۵ کیلوکم کردم رفتم پیش متخصص عفونی بیم ...

انشالا ک همه نی نی ها سالم بدنیا بیان منم رو این بارداری خیییلی استرس کشیدم و هنوزم دارم میکشم خسته شدم 

من زن عموم باردار بود فک کنم هم ماه تو گرفت ، خداروشکر هیچی نشد گفتن بچه ام تو شکمش گرفته 😂دختر عمو ...

انشالا برا منم همینطور باشه برام دعا کنید ممنون میشم ازتون