2777
2789

چسبندگی دارین یا چی؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام ای وی اف کنمسونو دادم کیست ۱۱ سانتی دارم نمیدونم چ غلطی کنم

عزیزم بیشتر علل ناباروری بخاطر مزاج سرد رحم‌و تخمدان همچنین مشکلات دستگاه گوارش و کبد اینا همش تاثیر داره توی سر ی رحم و عدم موفقیت به بارداری

اصلاح مزاج با اینکه خیلی ساده به نظر میرسه ولی در نود درصد افراد جواب میده 

چون اکثر مشکلات بدن بخاطر غلبه ی مزاجی اتفاق نیفته که با متعادل سازی مزاج ریشه مشکلات رفع میشن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

عزیزم بیشتر علل ناباروری بخاطر مزاج سرد رحم‌و تخمدان همچنین مشکلات دستگاه گوارش و کبد اینا همش تاثیر ...

از تخمک زیاده تولید میشه ولی ازاد نمیشن 😭ی بار ۶ سال پیش عمل شدم دوباره باداینکه قرص میخوردم برگشته

عزیزم بیشتر علل ناباروری بخاطر مزاج سرد رحم‌و تخمدان همچنین مشکلات دستگاه گوارش و کبد اینا همش تاثیر ...

۳۶ سالمه هنپز باردار نشدم دو ماهی هست فعمیدم رحمم سرده راهنمایی کنین چکار کنم 

منم می‌خوام برم 8ساله نشد دوبار آیوی ای دوبار ای وی اف سه بار لنفوسیت نشد می‌خوام برم لاپارا ببینم د ...

من میتونم رایگان براتون زبانشناسی انجام بدم شاید ریشه مشکلتون سردی و ضعف رحم باشه

۳۶ سالمه هنپز باردار نشدم دو ماهی هست فعمیدم رحمم سرده راهنمایی کنین چکار کنم

ما برای برطرف کردن سردی رحم ریشه سردی رو بررسی میکنیم و با گیاهان دارویی مزاج رحم رو متعادل میکنیم

اگه مشکلات گوارشی ضعف کبد استرس برای همه اینها راهکار و گیاه می‌دیم تا ریشه مشکل حل بشه عزیزم