2777
2789
از تخمک زیاده تولید میشه ولی ازاد نمیشن 😭ی بار ۶ سال پیش عمل شدم دوباره باداینکه قرص میخوردم برگشته

تنبلی تخمدان داری؟

تنبلی یا تخمدان پلی کیستیک با متفورمین درمان نمیشه فقط تا مصرف داروها کنترل میشه

ریشه تنبلی سردی رحم هست میتونم با گیاه دارویی به متعادل کردن مزاج رحمتون کمک کنم فقط کافیه عکس زبان برام بفرستین تا ریشه مشکل رو بررسی کنیم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

تنبلی تخمدان داری؟تنبلی یا تخمدان پلی کیستیک با متفورمین درمان نمیشه فقط تا مصرف داروها کنترل میشهری ...

ن عزیزم تنبلی تخمدان نیست

تنبلی کیستای فولیکولیه ریزن واسه من کیستام بزرگن 

والا گرمی میخورم تخمک تولید میشه اصلا سردی نمیخورم  ولی ازاد نمیشه و همون یدونه بزرگ میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم تنبلی تخمدان نیستتنبلی کیستای فولیکولیه ریزن واسه من کیستام بزرگن والا گرمی میخورم تخمک تولی ...

برای اینکه سردی برطرف بشه که نباید گرمی خورد باید با اصلاح مزاج ،سردی رو به تعادل رسوند 

چه بسا حرارت کبد داشته باشین و با خوردن گرمیجات ، حرارت کبدتون بیشتر بشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

سلام من حرارت کبد با سردی معده دارم راه کار چیه بزرگوار

با یه سری گیاهان که بهتون داده میشه سردی معده و حرارت کبد رفع میشن

سلام من حرارت کبد با سردی معده دارم راه کار چیه بزرگوار

میدونید چرا؟!

وقتی معده سرد بشه و نتونه درست غذا رو هضم کنه، کبد حرارتش رو‌میبذه بالا تا این ضعف معده رو جبران کنه برای همین اکثر آنهایی که گوارش سرد دارن دچار حرارت کبد میشن ضمن اینکه درهم خوری تب بین غذا یا بلافاصله بعد غذا خوردن تشدید می‌کنه این مشکلات رو، نهایت باعث سردی رحم و مشکلات رحمی هم‌میشه

من چسبندگی دارم

میتونید هصوصی پیام بدین تا شماره واتساپ بدم وشرایط ارسال  عکس زبان براتون میفرستم و عکس برام بفرستین تا بصورت رایگان زبانتون رو بررسی کنیم