2777
2789
عنوان

بچه ها زن داداشم گیر داده😑

895 بازدید | 26 پست

اومده خونمون برای داداشم ی دختری و پیدا کرده

به داداشم گفت برات ی دختر پیدا کردم از هر لحاظ عالی

داداشم گفت نمیخوام ازدواج کنم بخوام ازدواج کنم خودم میتونم پیدا کنم

(چون داداشم یکی و دوست داره زن داداشمم خبر داره از این موضوع)

بعد الان بهم گیر داده فردا ی جا هماهنگ کنم تو بیا دختره رو ببین

نمی‌دونم چی بگم بهش😑

از رفتار داداشمم خیلی ناراحت شده

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

بذار ناراحت شه تا یاد بگیره سرش تو زندگی بقیه نباشه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نکن

وقتی داداشت واضحا این پیشنهاد رو رد کرده به نظرم لزومی نداره شما بری

همین جواب داداشتو بهونه کن بگو نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بگو نه فعلا بهانه بیار 

چرا دختره رو بزارید سرکار ؟ 

بعد بری باهاش حرف بزنید قبول نکنید دختره فک میکنه مشکل داره اعتماد بنفسش نابود میشه اونکه نمیدونه داداشت دلش گیره 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

به جهنم که ناراحت شده چقدر بیشعوره،خوبه می‌دونه کسیو دوست داره براش لقمه بی‌جهت گرفته فتنه به ایشون میگن ،همچین بیشعوری برای خودتم از این عوضی بازیا در میاره بشورش بزارش کنار

بگو هر وقت داداشی اوکی داد میام

میگه باید راضیش کنید ازدواج کنهههه

هی داره از داداشمم میگه که چرا اینطوری رفتار کرد

خب طبیعیه اونی که داداشم دوسش داره تازه بهش جواب رد داده داداشم ناراحته اینم گیر داده تو این اوضاع🤧

بذار ناراحت شه تا یاد بگیره سرش تو زندگی بقیه نباشه

همین دیگه

داداشم تازه جواب رد شنیده ناراحته خب

بگو عزیزم ما تو انتخاب برادرامون دخالت نمیکنیم و سرمون تو کارخودمونه. داداش وقتش برسه دختر مورد علاقه‌شو معرفی میکنه پدر و مادرم اقدام میکنن

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بگو اون که باید بپسنده راضی نیست منم تو زندگی کسی دخالت نمیکنم

بهش میگم‌خودش نمیخواد من نیام بهتره

میگه حالا تو بیا ببین خوشت اومد به زور میبریمش خواستگارانگار بچه س🤧

بگو عزیزم ما تو انتخاب برادرامون دخالت نمیکنیم و سرمون تو کارخودمونه. داداش وقتش برسه دختر مورد علاق ...

دختر مورد علاقه از اقوامه

که جواب رد داد😑