2777
2789
عنوان

اظطراب بچه 4ساله من

212 بازدید | 25 پست

یه پسر4وخورده ای ساله دارم ک خیلی مضطرب و ترسو گریه روئه

ناخوناشومیخوره تکررادرارداره و توخواب بی اختیاره

خیلیم درطول روز گریه میکنه سر چیزای بیخود

البته بگم شاهد دعواهای من و شوهرمم بوده زیاد

باخواهرشم خیلی بدرفتارمیکنه

بهم بگید چیکارکنم

😧😧😧

ازچرخ خیاطی چرخ گوشت ابمیوه گیری و چیزای پرسرصدا میترسه شدیییید

تازگیا ازجاروبرقی میترسه

توخونه خودمون خودش جارومیکشه ولی خدانکنه خونه کسی بریم و صابخونه بره سمت جاروبرقی

ازگریه میکشه خودشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش مشاور کودک 

اونجا اگه لازم باشه ارجاع میده روانشناس کودک که با نقاشی درمانی و سایر راهکارهای تخصصی استرسشو ریشه یابی میکنن و  کاهش میدن 

لین رفتارا ری اکشن بچه به احساس درونیش هست نباید سرکوب بشه و صورت مسیله پاک بشه برعکس باید ریشه یابی بشه و اصولی درمان بشه

حال متکلم از کلامش پیداست
واي مثل پسر منه اونم ٤ساله هست و ناخن ميخوره يه خانمي توي سايت بهم گفتن لاك تلخ بزن ديگه نميخوره ...

عزیزم بچه از استرس ناخن میخوره بگرد ببین چی ناراحتش کرده لاک تلخ بزنی که چی بشه

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   

ترسو نیست بچه رو استرس داره. داری میگی شاهد دعوای شما بوده خوب این باعث ترس از صداهای بلند و شب ادراریه. سعی کنین تو خونه با محبت بیستری رفتارکنین کل اعضای خونواده. با لطافت و با تن صدای اروم صحبت کنین. دعواهاتونو کم کنین یا جلوش انجام ندین.

حتما

مشاور کودک ببرین و تنبیه و دعواش نکنین بچه بی تقصیره. کاملا بچتونو درک میکنم بچگیش عین منه

She is everything I ever wanted.... 

وقتی میدونید علت استرسش رفتار شماست اول باید علت رو از بین ببرید و رفتارتون رو اصلاح  کنید . بعدشم حتما برای درمان حتما ببریدش پیش مشاور . لاک تلخ زدن برای بچه ی ای که از اضطراب ناخن میجوعه ،اصلا توصیه نمیشه . چون ممکنه برای تخلیه ی استرسش از روش بدتری استفاده کنه 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
لطفا لطفا لطفا سرکوفت بهش نزنین و ولش نکنین ببرین مشاور کودک تا تموم بشه.نزارین تو خودش بمونه که تا ...

اره بخدا میدونم ک تقصیرخودمه 

همه خلقیات خودم روتوبچه م میبینم

بخدا خیییلی توفکرشم 

چ شبها ک بخاطرش گریه نکردم

میدونم ک باید روخودم کارکنم

ولی الان تووضعیت بداقتصادی گیرافتادم

دلم میخواد هم خودم هم پسرم پیش روانپزشک یا روانشناس

ترسو نیست بچه رو استرس داره. داری میگی شاهد دعوای شما بوده خوب این باعث ترس از صداهای بلند و شب ادرا ...

ازدعوای اخرمون ببعد بدترشده

ولی ماخیلی وقته دیگه تشنجی بین مون نداشتیم شکرخدا

ولی همون باراخر خییییلی شدیدبود 

صدام خیلی بلندبود

از اون ببعد یکم صدام بالامیره باحالت گریه میگه مامان دادنزن

اره بخدا میدونم ک تقصیرخودمه  همه خلقیات خودم روتوبچه م میبینم بخدا خیییلی توفکرشم  چ ش ...

زنگ بزن مشاور تلفنی رایگاپ شمارشو از تو اینترنت ویشه گیراورد. تورو خدا مثل من نشه بچت. من تا اول راهنمایی شب ادراری داشتم. تا پریسال ناخن میجویدم. الان از هرچی صدای بلنده میترسم. حتی گاهی با تن صدای یه ذرع بلند صدام کنن انگاری سکته میزنم. بچه رو دریاب

She is everything I ever wanted.... 
زنگ بزن مشاور تلفنی رایگاپ شمارشو از تو اینترنت ویشه گیراورد. تورو خدا مثل من نشه بچت. من تا اول راه ...

توروخدا راست میگی😢😢😢

پسرمنم یکم تا من و باباش شوخی دستی میکنیم میخندم باصدای بلند میترسه گریه میکنه

وااای خدایامن بابچم چیکارکردم😭😭😭😭