2777
2789
عنوان

اظطراب بچه 4ساله من

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست
توروخدا راست میگی😢😢😢 پسرمنم یکم تا من و باباش شوخی دستی میکنیم میخندم باصدای بلند میترسه گریه می ...

اره... من بچه خیلی شیطونی بودم بعد اون دعواهایی که بود تبدیل شدم به یه بچه گوش گیر و خجالتی...همه میگفتن چون دختره ارومه....کلی طول کشید تا رو خودم کار کردم و اعتماد به نفسمو برگردوندم تا بچس درمان کنین استرسشو

She is everything I ever wanted.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامشاوره بایداز تلفن ثابت زنگ بزنم یاباگوشیم میشه اخه تلفن نداریم ببخشید سوال میپرسم شمااضطرابتون ...

فک کنم از گوشی هم بشه یه تحقیق بود. من همش هفت سالم بود تو خونه سر یه مسایل  دو سال دعوا افتاد تحت استرس شدید بودم

اره... من بچه خیلی شیطونی بودم بعد اون دعواهایی که بود تبدیل شدم به یه بچه گوش گیر و خجالتی...همه می ...

وای خدایا چقد بده

بچه های کوچیک واقعا خیییلی بهشون ظلم میشه

اونم ازطرف کی؟ کسایی ک تنها تکیه گاه وامیدبچه هاست

هیچیم نمیتونن بگن 

خدایا خودت کمکم کن

اره... من بچه خیلی شیطونی بودم بعد اون دعواهایی که بود تبدیل شدم به یه بچه گوش گیر و خجالتی...همه می ...

میشه بگید چطوری خودتونودرمان کردین؟؟

من بایدازخودم شروع کنم

تامن درست نشم اینم نمیشه

دلم میخواد کتاب برموردش بخونم

شما کتابی دراین باره میشناسید

میشه بگید چطوری خودتونودرمان کردین؟؟ من بایدازخودم شروع کنم تامن درست نشم اینم نمیشه دلم میخواد ک ...

کتاب که نمیشناسم ولی تو اینترنت مطلب میخوندم درمورد اعتماد یه نفس یا چطوری یه ادم‌تاثیز گذار باشیم چطور خوب صحبت کنیم و اینا...

خودمو‌ تو‌موقعیت انجام شده قرار میزاشتم مثلا خجالت میکشیدم‌چیزی بگم چیزیو که میدونستم ولی خودکو‌مجبور میکزدم‌ بگم و ایم چیزا چند سالی طول کشید

سلام فیلی جان

چرا نمیای تاپیک

درخواست دوستیمم قبول نکردی

بچه ها سرالتو میگرفتن

دو ماهیه ی شیوه خوب پیدا کردیم برا ارامش خودمون خواستی بیا

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
ممنونم ایشالله مشکلتون برطرف شه

عزیزم شماره مشاوره رایگان ۱۴۸۰ هست 

البته بهزیستی  مشاوره حضوری با مبلغ کم داره شاید از اونم بتونی  استفاده کنی

سی دی های دکتر هلاکویی درباره اضطراب  رو گوش بده

سعی کنید فضای خونه رو آروم نگهدارید انشالا هم خودتون آرومتر بشید هم پسرتون به آرامش برسه

سلام فیلی جان چرا نمیای تاپیک درخواست دوستیمم قبول نکردی بچه ها سرالتو میگرفتن دو ماهیه ی شیوه خ ...

سلام فسقل جان خوبی

کدوم تاپیکومیگی گمش کردم

میشه لینکشوبدی