2777
2789
عنوان

این خار پاشنه است یا چیع

109 بازدید | 15 پست

کف پام قسمت پاشنه یک قسمت سفت شده یک حالت منفذ طور هم داره راه میرم درد میکنه خار پاشنه است یا زگیله؟ 

میرم دکتر فردا تحربه ی شمارو هم میخوام بدونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید منم دقیقا پاشنه ام درد میکنه چند ماهه بچه ام کوچیکه نرفتم دکتر 

وقتی کار زیاد می‌کنم خیلی درد میگیره خیلی جوریمه فقط باید رو پنجه راه برم 

میخچه نیست احساس می‌کنم خار پاشنه لست 

نو خونه صندل طبی میپوشم 

میخچه من داشتم خیلی هم بود و اذیت میشدم دکتر رفتم خوب نشدم 

آخر سر یه عطاری رفتم گفتن میخک رو سرش رو به کم بسوزون همون جوری داغ بزار رو میخچه پات وقتی میزاشتم حس میکردم از درون پام داره ریشش میسوزه. خیلی زود هم از بین رفت

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

میخچه من داشتم خیلی هم بود و اذیت میشدم دکتر رفتم خوب نشدم آخر سر یه عطاری رفتم گفتن میخک رو سرش رو ...

الانم من رفتم عطاری یک محلول داد همینجوری بوی میخک میده. الان زدم به پام حالت سوزش داره. حالا با سر انگشتمم زدم نشستمش پوست انگشتم سفید شده و مسیوزه 😭

الانم من رفتم عطاری یک محلول داد همینجوری بوی میخک میده. الان زدم به پام حالت سوزش داره. حالا با سر ...

پوست سفید رو با ناخن گیر بگیر 

روزی سه بار محلول رو بزن به میخچه و بعد پوست سفیدشو بگیر .

بعد از ده دوازده روز کامل از بین میره.

قبلا برای من پیش اومده و درمان شدم

🐈🐈‍⬛