2777
2789
عنوان

عکسهای گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3394 بازدید | 77 پست
همکار خانومش تازه زایمان کرده ،، قبلا کلی با هم  دعوا داشتیم راجع ب این خانومه  ، ممکنه رب ...

الان یکم ذهنم منحرف شد

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که متاهله و زایمان کرده عکس شربت بچشو بفرسته برای یه اقای دیگه مگه شوهرش بیل به کمرش خورده😐

اصفهانبا ان همه وسعت شده نصف جهان یک وجب قد داری و کل جهانم گشته ای
همکار خانومش تازه زایمان کرده ،، قبلا کلی با هم  دعوا داشتیم راجع ب این خانومه  ، ممکنه رب ...

شاید ربط داشته باشه اگه خودتون نوزاد دور ورتون ندارید شایدم نه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اره ممکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ینی زنی که هم شوهر داره هم نوزاد وقت خیانتم داره؟! 

امیدوارم نداشته باشه!!

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

توراخدا اینقد زود توهم خیانت نزنید از بس تونی نی سایت حرف خیانت بوده همه به هم مشکوک شدن الکی زندگی را به کام خودتون تلخ نکنید ببخشید استارتر ولی این شکا خوب نیست تو زندگی

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏