2777
2789

همسرم ،عید بهم گفت میره بیرون کار داره،بعد نگو رفتن برای برادرزادش خواستگاری،اینم رفته ،به من نگفته،اونا گفتن نگو

بعد دیروز رفت خونه اونا راهه دوره ،من زنگ زدم گفتن جشنه ،همسرم با اینکه میدونسته جشنه ،بازم به من نگفته بود و رفته بوده جشن و رقصیده بودن

منم شنیدم خیلی خوشحال شدم تو خونه ،ولی امشب که همسرم گفت عید منم رفتم خواستگاری خیلی ناراحت شدم ،منو گول زده ،اگه میگفت نگو به کسی نمیگفتم

رابطمونم باهاشون خیلی خوبه و همیشه میگن تورو بیشتر از همه دوس داریم

خیلی گریه کردم رکب خودم،من هر چی باشه بهش میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گریه کردم بعد هفده سال این حقم نبود

بهت میگفتن ولی میگفتن به کسی نگو ما تا روز عقد نمیخوایم کسی بفهمه. شمام ک بچه نبودی بگی.

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
بیشتر باید از سمت همسرت ناراحت باشی اون بیشتر از همه تورو کوچک کرده با این رفتارش تا اونا و بهش بگو ...

از اونا ناراحت نیستم ،حتی فهمیدم جشنه اصلاا مهم نبود برام

خیلی خوشحال هم شدم ،ولی فهمیدم این رفته خواستگاری انگار اب داغ ریختن رو سرم 

از اونا ناراحت نیستم ،حتی فهمیدم جشنه اصلاا مهم نبود برامخیلی خوشحال هم شدم ،ولی فهمیدم این رفته خوا ...

قشنگ درکت میکنم شوهر منم سر خواستگاری خواهرش همین کارو با من کرد انگار یه چاقو کرد تو قلبم خواستگاری رفته و ب منم هیچی نگفت ک همچین چیزی هست حس میکنم تا آخر عمرم نمیتونم ببخشمش و با خودمم عهد کردم عروسیش نرم 

قشنگ درکت میکنم شوهر منم سر خواستگاری خواهرش همین کارو با من کرد انگار یه چاقو کرد تو قلبم خواستگاری ...

چقدر ما زنا ساده ایم ،بیشتر برای سادگیم گریه کردم ،همیشه روراستم 

چه تنبیهی میتونم بکنم اخه اصلا زورم نمیرسه

مثل خودش ازش پنهون کاری کن  برو بیرون بهش نگو دوستت رو دعوت کن بهش نگو بزارش تو حالت معذب کننده بزار بدونه ناراحتی از دستش

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون