2777
2789
عنوان

کیا چشماشون استیگماته

152 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

برای استیگمات به جز عمل هیچ راه درمان دیگه ای نیست؟

من بارها شده اینجا تاپیک زدم به خاطر استیگمات و بهم گفتن هیچ درمانی براش وجود نداره🥺🥺آخه نمیدونم چرا نا امید نمیشم و بازم دنبال راه حلم

چشم پزشک بهم گفته برای نمره چشم من عمل رو پیشنهاد نمیکنه

یکیش ۷۵ صدم هست یکی دیگه هم ۱.۲۵

من واقعا دلم نمیخواد عینک بزنم 

بدون عینک هم تو شب یه ذره تار میبینم

مثل یه شیشه کثیف

اگه واقعاا راهی میدونید بگید بهم ، خسته شدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عینک بزن یه مدت بعد عادت میکنی بدون عینک فکر میکنی یچیزیت کمه عینک خوشگل ترت هم میکنه 

عینک خوش فرم بگیر متناسب صورتت

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
خب عزیزم عمل نداره چرا عینک دوس نداری خب وقتایی که احتیاجه بزن

اونم بهم گفته وقتی میخوای تلویزیون ببینی یا کتاب بخونی یا برای کارایی که نیاز به دقت داره عینک بزن...

اما خودم فکر میکنم تو شب یه کم تار میبینم با عینک خیلی دیدم بهتر میشه 

دلم میخواد بدون عینک همینقدر خوب ببینم🥺💔

جز عمل و عینک میخای معجزه بشه؟

اره واقعا معجزه میخوام😂😭💔

آخه از یه طرف از بقیه می‌شنوم با تغذیه خوب و حجامت و... خوب شدن از یه طرف هم چشم پزشکم میگه هیچ راهی نیست هرکی هم اینارو گفته دروغ گفته

و مطمئن باش هیچ راهی نداره

بهم گفت اگه خوب شدی بیا اینجا ۱۰۰ تا عینک رایگان بهت میدم ، انقدر مطمئنه

اره واقعا معجزه میخوام😂😭💔آخه از یه طرف از بقیه می‌شنوم با تغذیه خوب و حجامت و... خوب شدن از یه طر ...

تغذیه و حجامت ؟؟؟؟؟؟؟

اونم چشم؟؟؟؟؟

حتماهم هزارتا قطره گیاهی ریختی تو چشمت 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

مشکل عینک چیه بخدا با عینک خیلیم خوشگل تر میشید(اگه برا اینه) از این عینک ها که فریم شفاف دارن بزنین ...

شما مگه منو با عینک دیدید

نه مشکلم این نیست

بقیه هم میگن بهم میاد 

اما واقعا یه چیز اضافه رو صورتم

با اینکه فریم سبکی انتخاب کردم اما بازم اذیتم و عادت نکردم

کلا از عینک بدم میاد 

عینک بزن یه مدت بعد عادت میکنی بدون عینک فکر میکنی یچیزیت کمه عینک خوشگل ترت هم میکنه عینک خوش فرم ب ...

یک سال شده فکر میکنم اما دیگه کی عادت میکنم🥲

اصلا کاری به خوشگلی و اینا ندارم 

یه چیز اضافه دلم نمیخواد برای مطالعه و تلویزیون و... هی قرار باشه عینک بزنم خسته شدم

شما مگه منو با عینک دیدیدنه مشکلم این نیستبقیه هم میگن بهم میاد اما واقعا یه چیز اضافه رو صورتمبا ای ...

خیر ندیدم وی هم گفتید بقیه گفتن و هم اینکه عینک به همه میاد فقط شما فریم مناسب رو پیدا نکردید
و اینکه من خودمم تا 1 هفته هم سرم درد میگرفت هم چشمام نمیدید همفریمشو احساس میکردم ولی بعدش عادت کردم

کاربر اقا هستم