2777
2789
عنوان

کاربر زن نما 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 92 پست
من تا حالا به یک نفر هم درخواست دوستی ندادم،شاید خیلی کاربرا منو بشناسن که کمک درسی بهشون کردم و اکث ...

به منم کمک کردی قبلا

آدم خوبی هستیااا مشکلت اینه عصو نی نی سایتی 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

من تا حالا به یک نفر هم درخواست دوستی ندادم،شاید خیلی کاربرا منو بشناسن که کمک درسی بهشون کردم و اکث ...

خیلی ها هستن الکی ابجی ابجی میکنن ازصب تاشب وقت وزندگی میزارن واسه زنا عمرشونو هدر میدن اسمشم میذارن کمک 

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم کمک کردی قبلاآدم خوبی هستیااا مشکلت اینه عصو نی نی سایتی

وقتی نه به کسی درخواست میدم مشکلش چیه

بخدا من اکثرا تو تاپیک های درسی کمک میکنم همین

الانم یه کاربر رو تگ میکنم که کمکش کردم

Mathematics teacher

خیلی ها هستن الکی ابجی ابجی میکنن ازصب تاشب وقت وزندگی میزارن واسه زنا عمرشونو هدر میدن اسمشم میذارن ...

من شبا فقط وقتم آزاده،دبیرم اکثرا سوال درسی داشته باشن کمکشون میکنم این کاربر رو که تک میکنم تاپیکاشو بخون

Mathematics teacher

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

حالا باز صد رحمت ب اونایی ک جنسیتشونو درست میزنن

این زن نماها خیلییی بدن 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

@خدایاازتgممنونم

لازم نیستت 

بابا گفتم که میدونم آدم خیلیی خوبی هستی‌ 

به منم کمک کردی

قصدتم مزاحمت نبوده

فقط نمیدونم چرا باید وقتت رو تو سایت خانما هدر بری

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

برن تاپیکوهاشو بخونن،که سوال داشت پسرش المپیادی بود چندین بار ازم سوال ریاضی پرسید کمکش کردم

وااا خب ب من چه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!