2777
2789
عنوان

نی نی سایت چرا اینجوری شده تازگیا

132 بازدید | 31 پست

اینجا خیلی تاپبکایی می‌بینم که میگن وااای هنوز کسی خواستگاریم نیومده 

یا با این سن هنوز با کسی نبودم 

و...

بعد می‌پرسی طرف چند سالشه 

میگه ۲۴ !!!

اینجور مواقع منم به خودم شک می‌کنم نکنه واقعا عقب موندم ؟؟

منم بیستو رد کردم ولی واقعا به ازدواج فکر نمی‌کنم 

فکر که چه عرض کنم حس می‌کنم دهنم بو‌ شیر میده واسه این حرفا 

الان طولانی مدت ترین برنامه ریزیم واسه تابستونه که قراره فیلما و آهنگای مورد علاقم منتشر بشه 😂😂😂

فیلم جدید باب اسفنجی قراره آذرماه بیاد 😂😂😂 

بابا شل کنید بچه ها دارید منم میترسونید

یه ازدواجه سر وقتش دور هم میزنیم دیگه 

حالا حق با کیه 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

شما الان وقت ازدواجته

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با هیچکی نیس 

شرایط آدما باهم فرق داره

یکی میبینن هنوز ب بلوغ عقلی نرسیده یا شرایطشو نداره یا درگیر هدفشه پس منطقه ک ب ازدواج فعلا فکر نمیکنه 

و اونایی هم ک میگن خاستکار ندارم ارزش خودشونو میارن پایین 

نمیدونم منظورمو چجوری بگم

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

اونایی ک نگران ازدواجن احتمالا چن تا چیز ندارن ‌ 

یا اعتماد بنفس 

یا چهره و پول 

یا شرایط جوی مناسب

من خودم ۲۱ سالگی ازدواج کردم اما اگر واقعا برمیگشتم عقب چن سال دیگم‌مجرد میموندم 

دلیل ازدواجم شخصیه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اسی ببخشید وسط تاپیکت 

میشه تاپیک عکس بچگی شوهرم رو گزارش بزنید عکس مونده

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اسی ببخشید وسط تاپیکت میشه تاپیک عکس بچگی شوهرم رو گزارش بزنید عکس مونده

اوکیه عزیزم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اسی ببخشید وسط تاپیکت میشه تاپیک عکس بچگی شوهرم رو گزارش بزنید عکس مونده

عزیزم نی نی یار تگ کن عکسو پاک میکنه

گزارش تعلیق میشی

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

عزیزم نی نی یار تگ کن عکسو پاک میکنهگزارش تعلیق میشی

باشه مرسی🤍

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اوندفعه یکیو دیدم میگف بچه ها من ترشیده ام گفتم چن سالته گف 18 😐

لعنتیییییی 18 خیلی زوده 

شما الان وقت ازدواجته

عجب...

این دور هم خوب اومدی🤣🤣

والا بوخودا 🤣🤣

لعنتیییییی 18 خیلی زوده

میگف فامیلای ما دور 13 سالگی ازدواج کردن من موندم فقط😂

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀