2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من رانم خیلی چاقه وزنم ۵۷ اما همش ران چیکارکنم بترکه😕

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
کلا شنا هیکلت رو مثل ماهی می کنه. یعنی بالاتنه رو بزرگتر می کنه و پایین تنه رو کوچیکتر. و برای خانما ...

دلم شنا میخواد ولی دکترم گف نرو استخر عفونت میگیری😢

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
کلا شنا هیکلت رو مثل ماهی می کنه. یعنی بالاتنه رو بزرگتر می کنه و پایین تنه رو کوچیکتر. و برای خانما ...

من خیلی رو اندازه پایین تنه ام حساسم همه میگن بیش از حد حساسی ولی دست خودم نیس دوس دارم طوری باشه که جلب توجه نکنه شش هفت کیلو اضافه وزن دارم اونم احساس میکنم همش تو پایین تنه امه.

دلم شنا میخواد ولی دکترم گف نرو استخر عفونت میگیری😢

مگه بیماری خاصی داری؟

اگر فقط می ترسی می تونی بعد از هر بار شنا، توی محلول سرکه بشینی. یا از این اسپر های واژینال استفاده کنی که نمی ذاره عفونت بگیری. من چندین سال استخر می رفتم و از این اسپری ها استفاده می کردم.مشکلی پیش نیومد

من خیلی رو اندازه پایین تنه ام حساسم همه میگن بیش از حد حساسی ولی دست خودم نیس دوس دارم طوری باشه که ...

این ژنتیکه دیگه.

می تونی با انتخاب مدل لباس مناسب سعی کنی کمتر به چشم بیاد. یه کم لباس های مناسب هیکل گلابی شکل رو سرچ کن

مگه بیماری خاصی داری؟ اگر فقط می ترسی می تونی بعد از هر بار شنا، توی محلول سرکه بشینی. یا از این اس ...

میخوام واسه نی نی یه ماه دیگه اقدام کنم آخه بعداینکه خیلی عفونت میگیرم در کل

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
میخوام واسه نی نی یه ماه دیگه اقدام کنم آخه بعداینکه خیلی عفونت میگیرم در کل

اگه می خوای اقدام کنی، منم استخر رو توصیه نمی کنم. بذار ایشالا بعد از زایمان هم پیاده روی و هم استخر رو شروع کن. پیاده روی توی دوره تخمک گذاری هم خوب نیست. ممکنه احتمال لانه گزینی رو کاهش بده

این ژنتیکه دیگه. می تونی با انتخاب مدل لباس مناسب سعی کنی کمتر به چشم بیاد. یه کم لباس های مناسب هی ...

بعد از زایمانهام پایین تنه ام چاقتر شده میخوام با ورزش دوباره وزنم رو کمتر کنم وبیشتر میخوام پایین تنه ام به حالت قبل برگرده

بعد از زایمانهام پایین تنه ام چاقتر شده میخوام با ورزش دوباره وزنم رو کمتر کنم وبیشتر میخوام پایین ت ...

پیاده روی تند خیلی خوبه. سریع پایین تنه رو جمع می کنه. استخر رو هم که گفتم. دوچرخه هم خوبه. فقط دوچرخه یا پیاده روی رو روی سطح صاف انجام بده. نه شیب دار.

سطح شیب دار (سربالایی) باعث می شه پایین تنه بزرگتر بشه

اگه می خوای اقدام کنی، منم استخر رو توصیه نمی کنم. بذار ایشالا بعد از زایمان هم پیاده روی و هم استخر ...

وای مرسی عزیزم برام دعاکن زودتر نی نی دار شم بعد با نینی بریم😍