2777
2789

خودم به عنوان یه زن شاغل میگم ک هرکسی حق داره روش زندگی خودش رو انتخاب کنه . خانم خانه داری ک میای به شاغلا میگی حمال ، آب بریز خنک بشی عزیزم . اوکی شما نشستی تو خونه ات مثل ملکه ها راه میری و پول مفت خرج میکنی ‌ . ما حمالی میکنیم واسه خرج زندگی، اوکی 😁 

خانم شاغلی ک فخرفروشی میکنی خیال میکنی شاخ غول شکستی ، شما هم اوکی گلم 😁 

نتیجه این ک هر دو دسته صد در صد قابل احترام هستند تا وقتی ک از حسادت به اون یکی گروه نترکیدن و توهین نکردن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسایی که مجبور هستن به خانه دار بودن و یا شاغل بودن به دسته‌ی مقابل توهین میکنن

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

شغل باعث میشه آدم سطحی نباشه از رنگ لاک و کفش فلان و ... بیاد بیرون قدیمیا اینطور نبودن ولی زنایذایرانی  الان واقعا خیلی بدرد نخور و مصرف گران  . امیدوارم بر نخوره چون مشخص کردم منظورم کدوم خانه داراس

ما نباید به کسی بی احترامی کنیم یا تحقیر کنیم فقط میتونیم در مورد ویژگی های این دو گروه صحبت کنیم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شغل باعث میشه آدم سطحی نباشه از رنگ لاک و کفش فلان و ... بیاد بیرون قدیمیا اینطور نبودن ولی زنایذایر ...

نه مشخص نکردید 

اهمیت رنگ لاک و کفش هم موضوع سطحی نیست 

چیزی که سطحی بود کامنت شما و امیدواری بعدش بود 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اما درباره میوه نوبرانه چیزی ک خیییییییییلی  ندید بدید ها و تازه به دوران رسیده ها رو تو سایت آتیشی کرد . نظر من اینه ک به عنوان یه آدم تو این شرایط باید جامعه و اطرافیان رو درک کنیم . هیچ ایرادی نداره اگه کسی گوجه سبز و چاقاله بادوم کیلویی ۲ ۳ میلیونی نمیتونه واسه بچه اش بخره . ممکنه اون هزاران برابر پدرومادر خوبی برای بچه اش باشه تا تو . شرایط مالی خوب یکی از ملاک های بچه دار شدنه . نه همه اش . اونم تازه خرید میوه کیلویی خداتومن دلیل بر فقر و بدبختی آدما نمیشه . پس نسخه نپیچ واسه بقیه ک من پول دارم و میخرم میذارم بچم ببره مدرسه اونی ک نداره فلان میخوره ک بچه دار میشه . بچه این چیزا حالیش نیست . یه لحظه دلش بخواد دست بچه تو ببینه ک با ملچ مولوچ داره آب از دهنش سرازیر میشه و گوجه سبز گاز میزنه تو یه عمر مدیونشی. میتونی خوراکی های ساده بذاری ببره مدرسه و بهترین هارو تو خونه بخکره

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

نه مشخص نکردید اهمیت رنگ لاک و کفش هم موضوع سطحی نیست چیزی که سطحی بود کامنت شما و امیدواری بعدش بود

سطح دغدغه یکسری از خانه دارها واقعا هیچ جای دنیا پیدا نمیشه تو شرح وظایف و مسئولیت پذیری هم به نگاهی به خارجیا بکنیم بد نیست طرف مهریه اش نباشه بعد طلاق اندازه بچه دو ساله توانایی نداره خودشو جمع کنه 

بیا ازهمین تاپیکتم مشخص شد کدوم دسته بیشتر تحت فشارن و فشاری ک توهینو اول شروع میکنن😂 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

نه مشخص نکردید اهمیت رنگ لاک و کفش هم موضوع سطحی نیست چیزی که سطحی بود کامنت شما و امیدواری بعدش بود

زنی که تنها نقشش ارضا جنس مخالفهذو راه اومدن با دلش از نظر من پشیزی نمی ارزه و قابل مقایسه با اونی که چه اجبار چه اختیار داره زندگیشو میسازه نیست

سطح دغدغه یکسری از خانه دارها واقعا هیچ جای دنیا پیدا نمیشه تو شرح وظایف و مسئولیت پذیری هم به نگاهی ...

اینجا از کلمه‌ی یکسری استفاده کردین ولی در کامنت قبلی گفتین زن های ایرانی مصرف کننده ان!!!! 

عزیزم هرموقع موقعیت شغلی و برابری شغلی به وجود اومد این حرف رو بزن 

هرموقع بعد از ازدواج طبق قانون توانایی منع کردن خانم از شاغل بودن به آقایون داده نشد این حرف رو بزن 

هر موقع بعد از طلاق سالی یک سکه به خانم تعلق نگرفت این حرف رو بزن