2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درصورتی که کاربریت رو دیلیت کنی نه دیگه دیده نمیشی

ولی آپ رو دیلیت کنی چرا میمونه

حتی دیلیت هم نکنی کاربری رو دی اکتیو کنی بازم محو میشه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

درصورتی که کاربریت رو دیلیت کنی نه دیگه دیده نمیشیولی آپ رو دیلیت کنی چرا میمونهحتی دیلیت هم نکنی کا ...

نه کاملا حذفش کردم دائمی بعد گفت این تاریخ حدف میشه الان تا اون زمان دیگه دیده نمیشم حتی برای فالووارم؟

جذاب سایتم😜

نه کاملا حذفش کردم دائمی بعد گفت این تاریخ حدف میشه الان تا اون زمان دیگه دیده نمیشم حتی برای فالووا ...

نه دیده نمیشی فکر کنم اون تاریخه برای اینه که پشیمون شدی بک بزنی 

اینو مطمئن نیستم ولی دیلیت میزنی دیده نمیشی از همون لحظه که زدی

اون تاریخم برای اینه که نام کاربری ریست بشه و دیگه نباشه 

نه دیده نمیشی فکر کنم اون تاریخه برای اینه که پشیمون شدی بک بزنی اینو مطمئن نیستم ولی دیلیت میزنی دی ...

بعد ببخشید دوتا پیج باشه اعصای اون یکی پیج پیج دیگه رو هم میبینن؟

جذاب سایتم😜

بعد ببخشید دوتا پیج باشه اعصای اون یکی پیج پیج دیگه رو هم میبینن؟

یعنی چی؟متوجه نشدم؟دوتا پیج داشته باشی یا دوتا پیج رو حذف کنی؟

نه دیده نمیشی فکر کنم اون تاریخه برای اینه که پشیمون شدی بک بزنی اینو مطمئن نیستم ولی دیلیت میزنی دی ...

همسرم اکانت اینستاشو دیلیت زد دوباره یه اکانت جدید ساخت ولی الان گاهی اکانت قبلیش میاد بالا میزنه فالو و فقط قسمت استوریش سیاهه قبلا یه گرگ بود پروفش الان سیاهه

این چجوریه؟میگه دیلیت زدم از اول باهمین شماره اکانت ساختم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره