2777
2789
عنوان

خواستگاری که خونه ماشین نداره

356 بازدید | 22 پست

ولی اخلاقش اینا خیلی اوکی باشه 

خانواده مهربونی هم داره

شما باشید باهاش ازدواج می‌کنید

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

اره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه 

شغلش چیه 

درآمدش چقدره 

جای پیشرفت مالی داره یا ن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چند سالشه شغلش چیه درآمدش چقدره جای پیشرفت مالی داره یا ن

۲۸

در حال حاضر تو ی شرکت کار میکنه ولی میخواد دکتری بگیره استاد دانشگاه هم بشه الان فوق لیسانسه 

در آمدش به نظرم ۱۷ تومن این حدودا 

۲۸در حال حاضر تو ی شرکت کار میکنه ولی میخواد دکتری بگیره استاد دانشگاه هم بشه الان فوق لیسانسه در آم ...

اگه فک میکنی در آینده میتونه خونه اینا  بخره 

اوکی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ببین خودش به دلت نشسته حقوقش چطوره تلاشگر هستحالا ماشین هیچی ولی باید بتونه حداقل رهن اجاره کنه خودت ...

به دلم نشسته🥲

قبلا از هیچکدوم از خواستگارام خوشم نمیومد

این پسر آروم و مهربونیه

قیافشم معمولیه

ولی خب خیلی همش دنبال راهیه که درآمدش بیشتر باشه

آره خونه می‌تونه رهن کنه

اگه فک میکنی در آینده میتونه خونه اینا بخره اوکی

شخصیتش اینجوریه که با پولش مثلا طلا اینا خریده بود که سود کنه

یعنی به فکر هست

حالا نمی‌دونم باز

درست یا غلط نمیدونم ولی دخترا با پسر بی ماشین دوست نمیشن تو میخوای زنش شی دوبار که با اسنپ بردت این ور اون ور مهمونی و تفریح و رستوران و یه سفر دوتایی شمالم که کنسله و دخترارو دیدی همشون کنار پسرا نشستن و میگردن حس حقارت بهت دست میده وسط خیابون یجوری که اصلا دلت نمیخواد باهاش بیرون بری ،خونه رو نمیگم ولی ماشین خیلیی مهمه

کلا پسری که هنوز دنبال اینه تازه درامدش رو بیشتر کنه نباید بره خاستگاری هنوز سنی نداره تازه این شغلش تق و لق داره تو شرکت کار میکنه حتما خصوصی هم هست از این شیفتیا که از ادم کار مفت میکشن 

درست یا غلط نمیدونم ولی دخترا با پسر بی ماشین دوست نمیشن تو میخوای زنش شی دوبار که با اسنپ بردت این ...

پس انداز داره میتونسته ماشین بخره ولی نخریدع

خودمم از همین موندم

آخه واقعا ماشین لازمه

برام جای سواله چرا نخریده

کلا پسری که هنوز دنبال اینه تازه درامدش رو بیشتر کنه نباید بره خاستگاری هنوز سنی نداره تازه این شغلش ...

نه کارمند محسوب میشه

ولی خب اون مسئله ماشین خیلی برام سواله

پس انداز داره میتونسته ماشین بخره ولی نخریدعخودمم از همین موندمآخه واقعا ماشین لازمهبرام جای سواله چ ...

بهش بگو بخره دوسال عقد میمونی دوباره پس اندازه میکنه 

فکر کن تازه عروسی و همش با ماشین غریبه ها میخواد بگردونتت واقعا زهرمار ادم میشه دیدم که میگم

دوست من خاستگارش کلی ماشین داشت این تازه براش شرط گذاشت که برا منم باید یکی بخری اونم گذاشت رفت حق داشت ولی تو که برا خودت نمیخوای فکر کنه اهن پرست و پر توقع هستی