2777
2789
عنوان

کیا تازگی سیسمونی خریدن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آغوشی سوییسی حتما بگیر، لباس یک ست نوزده تیکه و یه ست پنج تیکه، سایز یک و دو و سه هرکدوم دو دست بگیر، سعی کن جنس خوب بگیری که رفتی مهمونی لباس داشته باشه و جنس معمولی برای خونه، حتما زیر دکمه دار باشن و آستین بلند. 

بستگی داره مارک بخای یا نه وگرنه برند های معمولی ۴۰ تومنم نمیشه

خب ببین تخت هست لباس هس اسباب بازی و کمد و ...نمیشه برای بچه لباس با کیفیت پایین خرید بالاخره بچها حساسن 

نمیدونم زیاد قیمتا دستم نیس امیدوارم زیاد گرون نشه

اها من هزینه ها دستم نیست ولی خیلیه

بچه‌دار شدن از روزی که اقدام میکنی هزینه داره

تاااا موقعی که ازدواج کنه بره سر خونه زندگیش

همینجورم هزینه هاش بیشتر میشن😬😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین آخه بستگی به نیاز و مصرف خودت داره من کالسکه جنس خوب خریدیم خداییش خیلی هم به کارم میاد ولی روروئک و کریر نخریدم از دوستم کریر بچه اشو گرفتم فقط هم دو سه ماه اول استفاده کردم دیگه استفاده نکردم لباس زیاد بخر چون لازم میشه 

حتما بانوچ بگیر ازین گهواره های ننو منظورمه یعنی تا عمر داری دعام میکنی قبل از دوماهگیش بگیر وگرنه دیگه توش نمیمونه یعنی عالیه عالی راحتو بی دردسر هم برا کولیک خوبه هم رفلاکس به خصوص واسه من که بچه دومم بود میزارمش اون تو خیالم راحته اولی لهش نمیکنه

یه تخت یه کمد و کشو ۳۰ میلیون 😄 حالا معمولی ترینش

عزیزم بچه ای که تازه بدنیا بیاد تخت برا چیشه ی ننو بسه ی کمدم نهایت ۱۰ تومنه ۳۰ تومنم برا لباس و وسایل دیگه بخدا من دخترم دنیا اومد اتاقش خالی بود الان ۷ سالشه اینقدر چیز خریدم براش راه نیست تو اتاقش بری خب بچه ها بزرگ میشن ادم میبینه چی نیازه میره میخره نیاز نیست برای نوزاد تا ۷ و ۸ سالگی خرید کنه ادم

الان یه سرویس تخت و کمد جنس خوب 50 تومنهبخوای خفن خرید کنی صد تومن عادیه

سلام خوبی عزیزم؟

بنظرم شما خوش سلیقه هستی من یسوال داشتم 

من میخام کمد لباس و کشو و کمد دکوری و اینا جدا نباشه یعنی دیدی از این مدلها ک بهمدیگه وصل هستن بنظرت خوب میشه؟خودم ۲ ب شک هستم از یطرف قشنگن ولی خب من خیلییییی کم دیدم از این مدل نمیدونم 🥲

عزیزم بچه ای که تازه بدنیا بیاد تخت برا چیشه ی ننو بسه ی کمدم نهایت ۱۰ تومنه ۳۰ تومنم برا لباس و وسا ...

بچه ۷.۶ ساله نوزاد نمیشه از ننو چقدر میخواد استفاده کنه ؟ ۱ سال نهایت تخت کودک نوجوان ندیدین؟ از اون میخرن برای بچه 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

سلام خوبی عزیزم؟بنظرم شما خوش سلیقه هستی من یسوال داشتم من میخام کمد لباس و کشو و کمد دکوری و اینا ج ...

سلام عزیزم قربونت😘💋

بنظرم اونا جابجاییشون سخت میشه

بعدا هم اگه بخوای تغییر دکوراسیون بدی

یا چیزی رو تو اتاق جابجا کنی سخت میشه گیر میفتی

جدا جدا بگیر ولی همشون ست باشن

از رنگ و طرح متفاوت استفاده کنی عالی میشه

ما برای پسر رنگ سبز گرفتیم ترکیبش با رنگ چوب

که تختش برای نوجوان هم قابل استفادس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)