2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس بیماری های جدی ب کار نمیاد

والا من دیدم برای اونم به کار اومده 

یکی از آشنایان من ، یک بیماری شبیه صرع داشت 

طب نوین واقعا از تشخیص و درمان عاجز شده بودن 

داروهای مقطعی میدادن که فقط مدتی حالش رو خوب میکرد 

ولی با درمانگاه آقای خیراندیش خیلیییییی بهتر شد

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

طب سنتی نمیتونه بیماری های جدی رو درمان کنه

اگه حکیم حادق باشه میتونه.‌

قند مادرمو هرچی بیمارستان بردیم فایده نمیکرد. طب سنتی به دادمون رسید.‌

ناف من افتاده بود چند سال تمام دلدرد هر چی سونو و ازمایش میگفتن چیزیت نیست. تشخیص نمیدادن. منم همیشه درد درد...

تا خدا خیرش بده تو یه روستا دور افتاده یه طبیب سنتی گفت نافت افتاده و هول گیری هم بکن. 

تو شهرمون یه خانم ماساژور پیدا کردم تو ۵ جلسه جا انداخت. انگار یه قلب صابون سر خورد رفت جاش. قشنگ حس کردم. 

دیگه دلدرد ندارم. 

خیلی موردا بوده‌ با طب سنتی خوب شدن. 

ولی در کل میگم این دو طب مکمل همن. 

والا من دیدم برای اونم به کار اومده یکی از آشنایان من ، یک بیماری شبیه صرع داشت طب نوین واقعا از تشخ ...

ب نظرم ب کار نمیاد بیماری هایی مثل سرطان ک سرعت پیشرفتشون خیلی بالاست درمان با طب سنتی براشون مثل جوک میمونه

البته طب سنتی هم خوبی های خودشو داره

اگه حکیم حادق باشه میتونه.‌قند مادرمو هرچی بیمارستان بردیم فایده نمیکرد. طب سنتی به دادمون رسید.‌ناف ...

بیماری جدی یعنی سرطان یعنی ایدز یعنی چیزای دیگه

والا سرطانو که اکثرا طب نوین هم درمان نکرد.‌عزیز قلبم عشقم دو ماه پیش با اون همه درمان و هزینه از سر ...

خیلی از سرطان ها رو اتفاقا کنترل و درمان کرد اطراف ما هست