2777
2789

من معلم ابتدایی هستم تو شاد گروه داریم پارسال مدیر بهم گفت که همپایه رو عضو گروه شاد کنم از مطالبی که می‌زارم اونم استفاده کنه من سال دوم بود اون سال اولش گفتم باشه تمام سال زحمت نمی کشید یه تکلیف برای بچه هاش پیدا کنه کلا از مطالب من استفاده می کرد 

حالا اون شده خوبه بین اولیا 

امسال دوباره پیام داد که من رو عضو گروهت کن 

نمی‌دونم بهش چی بگم  

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش اصلا با من هماهنگ نبود 

ما اصلا تو مدرسمون حس رقابتی ندارم ولی خب من دوست ندارم کلا هر کاری من می کنم اونم بکنه بهتر خودشم یکم ایده داشته باشه 

حالا هم که شده بهترین 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
نمیتونی مطالبت و پاک کنی و بعد عضوش کنی؟

کلا سال عضو گروه کلاسی باشه 

هر روز هر چی بفرستم اونم بفرسته برای شاگردانش 

من اگه بودم مودبانه همینا رو بهش میگفتم. تعارف نداری که با همکارت😶

نه تعاررف که ندارم 

واقعا پیش خودش فکر نمیکنه من هر سال چرا باید به همکارم این پیشنهاد رو بدم