2777
2789

کلا بعضیا هر چیزی که بهش آگاه نیستن میگن خرافات

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من که نیست 

طب بوعلی هست 

بزرگترین حکیم و پزشک ایرانی در زمان خودش 

من خودم بارها از طب سنتی نتیجه دیدم 

لااقل بیشتر از طب مدرن برام فایده داشته

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

چون کلی ادم کشته داده

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نه واقعیه 

من تجربه داشتم.عکس زبون و صورت رو دادم تا اخلاق طرف رو گفت و دارو نوشت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسمش روشه دیگه طب سنتی. تشخیص تو طب سنتی خیلی خطا داره، ولی طب مدرن با فناوری‌های پیشرفته خیلی دقیق تشخیص میده و دقیقا برای همون بیماری درمان خاص میده، ولی طب سنتی یه چنتا نسخه محدود و کلی دارن. 

خود بو علی سایر پزشکای سنتی همین الان زنده بشن صددرصد از طب مدرن و امکانات روز برای درمان بیماری‌ها استفاده میکنن.