2821
2789

قفل شد و حیفم اومد اینو نگم

چرا عادت کردیم به دیدن ضایع کردم هم دیگه توی جمع و خورد کردن شخصیت هم دیگه 

چرا اگر یکی با همسرش رو بوسی کنه دست بده دستشو بندازه روی شونش یا حتی بغلش کنه ذهنتون میره به جاهای بد؟ اون عزیز شماست مثل پدر و مادر 

شما دست پدرتون نمیگیرین؟

چرا باید وقتی همسر آدم از بیرون میاد نریم استقبالش و بهش خوش آمد بگیم چه لفظی چه حتی با روبوسی یا بغل یا حتی وقتی داره میره بدرقه کنیم کجا این کار بده؟

چرا وقتی همسرمون با مهربونی برامون میوه خورد کرده نگیم مرسی عزیزم یا مرسی قربونت بشم؟

ما باید قدردان هم باشیم حالا که با قربونت بشم چه با یک نگاه عاشقانه یا حتی لبخند هیچ کدوم فرقی نداره

چرا باید جان گفتن کنار اسم همسرمون میره باشه؟!یکی همسرشو با آقا و خانم حتی عزیزم و جانم صدا میزنه کجاش خنده داره؟

وقتی ما حواسمون به همسرمون هست یا برعکس و براش میده پوست بکنیم بهش چیزی تعارف کنیم و حتی توی جمع مخصوصا خانواده خودمون کا اون حس غریبگی نکنه کنارش بشینیم مشکله؟اینا مگه علاقه نیست؟

پس شما علاقه رو توی چی میبینید؟

من افتخار میکنم که بابت هر کار همسرم ازش تشکر میکنم و بدرقه میکنم و حتی توی مهمونی حواسم بهش هست چیزی کم و کسر نداشته باشه

احترام و محبت همیناست دیگه

توی این دنیا کثیف باید پشت هم باشیم توی محبت کردن و عشق ورزیدن باید همو حل بدیم

با هر روشی یکی با توی ظرف غذا خوردن یکی با میوه پوست کندن یکی با عزیزم صدا زدن یکی با گرفتن کیف و وسایل سنگین از خانومش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه چی رابطه رو محکم نگا میداره؟

همین محبت و عشقه دیگه

من بارها دیدم قضاوت یک عده باعث شده خیلی از زوج ها از محبت بهم دست بکشن حتی خجالت بکشن بهم عزیزم بگن

بس هرچقدر بهم تنفر ورزیدیم

همو دوست داشته باشیم زوج های جوان و درک کنیم هولشون بدین به سمت محبت همین چیزا باعث شده زندگی ها سرد و بی روح باشه 

فکر میکنین میرن تو اتاق فقط برای کار بد؟

به خدا همش به حرف و مسخره بازی و اینا میگذره که حتی با اونی که شما فکر هم بکنین بره چیش بده؟ یکی از دلایل ازدواج همونه

به توی اتاق رفتن بقیه هم کار دارید؟!

ببین هرچیزی جایی داره. 

استقبال همسر رفتن خیلی کار خوبیه و کلی بهش سفارش شده. ولی تو خونه خود هر زوجی، مجاز هستن که بوس و بغل داشته باشند.  تو جمع همین که بره جلو در تحویلش بگیره کافیه. 

بعضی کارها رعایت نکردن حریم جمع هست. رعایت نکردن حریم خصوصی هست. 

بعضی زوج ها هستند اونقدر بااحترام تو جمع باهمدیگه رفتار میکنن ادم لذت میبره از عشقی که بین شون هست. ولی ابدا ابرازشون طوری نیست که جمع اذیت بشه. مخصوصا مجردها. 

خوبه هوای همسر رو تو جمع داشته باشیم ولی بعضی رفتارها ازار دهنده هست. 

همه اینکارو میکنم ولذت میبرم کسی اینچیزا براش عجیبه یامسخره میکنه مشکل از خودش وکمبوداشه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

چون همه اینا واسه اولیه بعد چندسال معدود افرادی هنوز باهم اینجوری رفتار می‌کنن چون همش هیجان اولای ع ...

من پدر بزرگ و مادر بزرگم هنوز همین مدلن

به امید اینکه همه دختر و پسرها همینجور باشن باهم

ببین هرچیزی جایی داره. استقبال همسر رفتن خیلی کار خوبیه و کلی بهش سفارش شده. ولی تو خونه خود هر زوجی ...

رو بوسی و بغل آزاد دهنده نیست

من پدر و مادرم هم همو بغل میکردن ما منحرف شدیم؟

پس مجرد و اینا بهانست 

حرفای رکیک زدن و لباس های باز و شوخی های جنسی آزار دهندست نه محبت کلامی و آغوش کسی که محرمته

همه اینکارو میکنم ولذت میبرم کسی اینچیزا براش عجیبه یامسخره میکنه مشکل از خودش وکمبوداشه

افرین واقعا

پس چطوری عشق و به همسرمون نشون بدیم؟

من حتی خانوادم لذت میبرن از اینکه همسرم دستمو میبوسه یا بغلم میکنه مامانم میگه عشق میکنم از محبت بینتون

هرچی که هست همینه چون بعد دو سه سال نمی‌بینی از این کارا کنن

چون اگر بکنن هم آدم هایی هستن که باز حرف بی ربط بهشون بزنن

اما همه آدم ها مثل هم نیستن خیلی ها احترام عشق و توجه به هم دیگه رو تا آخر عمر هم نگه میدارن