2777
2789
عنوان

بیاین بحث کنیم در مورد سن عقلی

126 بازدید | 18 پست

میگن که دخترا زود تر به بلوغ عقلی میرسند؟

باشه لطفا یک دلیل غیر از بلوغ جنسی که 5سال تفاوت بین پسر و دختر هست بیارین

از حضرت ادم تا خاتم زن ها باعث فساد روی زمین بودند 🥲

مشکل اینجاست که در کشور ما به زن ها و دختر ها بهای زیاد میدن و پدر و مادر ها پسر ها رو مثل دختر ها تربیت میکنند 

وگر یک پسر بیست ساله هم میتواند شغل و ماشین داشته باشه . و اینکه بگین با یک پسر 20ستله که شغل و ماشین داره و یکسال از شما بزرگتر ازدواج میکنید یا نه‌.

ببین من دوست دارم طرفم حداقل ۵ سال بزرگ تر باشه و حداقل من ۲۵ سالم باشه اون ۳۰ سال یعنی دیگه خودشو جمع کرده خونه و ماشین داره یه شغل معمولی داره 

الان ۱۹ سالمه درصورتی تن به ازدواج با ۲۰ ساله میدم که در کنار شغلش توی یه رشته عالی در حال تحصیل باشه .. وگرنه نه عمرااا

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

خودت فهمیدی چی گفتی میخوای همین یه ذره بهایی هم که به دخترا میدن دیگه ندن؟؟ زنها باعث فساد روی زمین بودن؟؟؟ با یکی ازدواج کن که حسابی کتکت بزنه تو خونه حبست کنه و بهت خرجی نده و سرت ۳ تا هوو بیاره با این افکارت بهتر ازین هم گیرت نمیاد

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوریم ولی ۲۰ سالگی بله حتما

در کل دختر ها کسی رو که پول بیشتری داشته باشه قبول میکنن بدون توجه به سنش یعنی مثلا من 22 ساله رو با پسر 26یا بیشتر مقایسه میکنن خوب اون 4سال بیشتر از من کار کرده .ننه با با ها خودمون موقع ازدواجشون چیزی نداشتن الا سخت گیری میکنن خانواده دختر ها . من خودم اگر بخوام ازدواج کنم تفاوت سنی بین 1تا 4سال بنظرم خوبه