2777
2789
عنوان

برا چاق شدن چی خوبه که سریع جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع جواب بده داغون میشه پوست و کبد و معدت و غیرهبدنسازی کن با یه برنامه حجم گیری تغذیهکم کم اضافه ک ...

درسته ممنون عزیزم باید برم تو فکر باشگاه ولی یکم برام سخته 

من کرمانشاهم اینجام یه دکترطب سنتی داره یه پودرداد۸کیلواضافه کردم ببین توشهرتون کدوم بهتره بروپیشش

جدی چقدر خوب میشه عزیزم عکسشا برام بفرستی خصوصی 

درسته ممنون عزیزم باید برم تو فکر باشگاه ولی یکم برام سخته

همه چی سخته

ولی به این فک کن حجمی که با چربی بگیری چه ارزشی داره و عضله ساختن چه ارزشی داره

چربی شل سلولیتی به چه دردت میخوره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همه چی سختهولی به این فک کن حجمی که با چربی بگیری چه ارزشی داره و عضله ساختن چه ارزشی دارهچربی شل سل ...

آهان آره واقعا اصلا از بدن شل و ول خوشم نمیاد بااینکه هستم یکم..واقعا باید همین کارا بکنم.مرسی از راهنماییت گلم

نهههه😂ذرت مکزیکی خیلی کالری دارهولی شیر موز رو داخل کره بادوم بریز شبا آجیل بخور حتی تخمه

آهان😂 باشه عزیزم ممنون از راهنماییت حتما میخورم اینا که گفتیا