2777
2789
عنوان

برا چاق شدن چی خوبه که سریع جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 49 پست
جدی چقدر خوب میشه عزیزم عکسشا برام بفرستی خصوصی

گلم یه پودرویه شربت بودشربتش مزه عسل میدادهردوش دست سازبودقیمتیم نداره روهم۵۰هزاربودبرایه ماه من ۱۰کیلواضافه کردم ۷کیلوش موندالان ۲ساله نخوردم ولی همچنان همون وزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرفتمولی همسایمون خورده چاق شده بدون برگشت هست بنظرم عوارضی نداشته واسشولی من میترسم

عزیزم بالاخره عوارضش رو نشون میده چه کدتاه مدت چ بلند مدت اشغااالن این داروهای عطاری

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

خدا خیرت بده عزیزم بهترین ها را برات فراهم کنه..گلم این پودر گینر هم همین طوره؟ داروخوته ها دارند ان ...

نه فکر نکنم 

اول باید دنبال علت لاغری باشی 

من خودم چون اشتها ندارم لاغرم 

ولی حتما آزمایش بده کمبود آهن و ویتامین نداشته باشی، بعدش با خوردن چندتا قرص و شربت ساده اشتهات زیاد تر میشه و چاق میشی 

بعضیا هم اشتهاشون خوبه و زیاد میخورن ولی چاق نمیشن اونا مشکلات دیگه ای دارن توصیه میکنم خودسرانه کاری انجام ندی و حتما دکتر بری 

باشگاه برو درکنارش کالری شماری کن 

بعد از ناهار و شام تو ماست پودر جوانه گندم بریز بخور 

ماکارونی ،پاستا،سالاد الویه،سالاد ماکارونی و... بخور 

سعی کن پروتئین بیشتر بخوری زیاد شیرینی و تنقلات نخور  

مثلا واسه میان وعده معجون یا شیک بخور

کلا هرچیزی که کالریش زیاده رو بخوری چاق میشی 

از این پودری که گفتی کسایی میرن باشگاه استفاده میکنن دوستم میخورد 

گلم یه پودرویه شربت بودشربتش مزه عسل میدادهردوش دست سازبودقیمتیم نداره روهم۵۰هزاربودبرایه ماه من ۱۰ک ...

آهان درسته عزیزم پس خوب بوده خداراشکر..ممنون گلم