2777
2789
عنوان

دندان درد هفته پنج بارداری

379 بازدید | 4 پست

قبل بارداری دوماه پیش رفتم دکتر و از دندونم  عکس انداختم و دکتر گفت یک پوسیدگی داره بازش کرد و گفت نزدیکه عصبه اما پرش میکنم ان شالله که جواب میده  خلاصه منم بعدش ای یو ای کردم باردار شدم الان هفته پنجم و همون دندون درد میکنه . رفتم پیشش و گگفتم باردارم برام امپول زد و عکسمو در اورد  یهوو گفت اینکاره من نیست و متخصص ریشه باید ببینه خلاصه نامه دااد برا متخصص ریشه . رفتم اندودنتیست و اون گفت از دکتر زنانت نامه بیار دکتر زنانم نامه داد اما متن نامه جوری بود که بهتریه از هفته ۱۲به بعد اقدامات دندان پزشکی  انجام بشه.

حالا موندم اون امپول بی حسی که دندانپزشک اولی زده  ضرر نداره.

الان که درد دارم چکارکنم ؟؟

روغن میخک باعث  سفط و  عققب افتادگی بچه میشه ؟؟

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بی حسی ضررداشته باشه .چون منم ماه هشت زدم .عکس گرفتن صرر داره.

امیدوارم که ضرر نداشته باشه 

خدا خودش رحم کنه واقعا درد بدیه .

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

بچه ها کسی نظری نداره؟؟

روغن میخک ضرر نداره بزارم